tini_gondok.jpg

Otthoni arcápolás tippek és tanácsok

Arcápolás otthon

Arcunk az a testrészünk, ami talán leginkább megköveteli a folyamatos törődést. A különféle kozmetikumok és tonikok nem feltétlenül nyújtanak megoldást az arcápolásban, így a pattanás, és a miteszerek ellen sem. Az arcfiatalítás azonban otthon is elvégezhető folyamat, nem kell hozzá más mint a megfelelő pakolás és masszázs megtalálása! Olvasd cikkeinket és ápold az arcbőröd is rendszeresen!


 

Szemöldökápolás otthon

Kétségtelen tény, hogy a szemöldökünk állapota nagyban hozzájárul arcunk igényes megjelenéséhez. Ezért mindenképpen érdemes szánni néhány percet arra, hogy utána nézzünk, hogyan tudjuk szemöldökünket otthon, saját kezűleg rendbe szedni.

Bizonyára sokatok járt már úgy, hogy a buliba készülődés során igyekeztünk lélegzetelállítóan gyönyörű szemöldököt varázsolni magunknak, vagy éppen a barátnőnknek, de az se szép, se szimmetrikus nem lett. Óvatosan kell bánni a szemöldökkel, mert van akinél hosszú idő után nő csak vissza. Ezért első alkalommal érdemes szakemberhez fordulni. Ha pedig az első fazonra szedésen már túl vagyunk, mi magunk is egyszerűbben boldogulhatunk.

Ehhez adunk most néhány tippet:szemöldökápolás otthon, helyes szemöldök, szimmetrikus szemöldök, párhuzamos szemöldök

Először is szükséged lesz egy jó minőségű csipeszre - érdemes rákölteni akár egy kicsit nagyobb összeget is, hiszen valószínűleg, így többet erre nem kell áldoznunk. Figyeljünk az eszköz tisztaságára, és nagyon fontos, hogy bármennyire is jó barátnő vagy, ne használjátok egymás csipeszét, mert az esetleges baktériumok gyulladást vagy pattanásokat okozhatnak!

Másodszor fontos, hogy ismerd az arcodat és tudd mi áll jól neked. Nem mindegy, milyen vastagságú szemöldököt hagysz magadnak. Talán megtetszett az egyik híresség fazonja, és szeretnél hasonlót magadnak, de vigyázz nincs két egyforma arc!

Harmadszor alaposan tisztítsd meg az arcod a sminktől, és meleg vízzel puhítsd meg az arcbőrödet, így az kitágul és a szálak könnyebben kiszedhetőek.

A kulcsszó a türelem. A két szem között gyorsabban is dolgozhatsz, de amikor vízszintesen haladsz legyél óvatos. Először mindig csak egy sort szedj ki alul és felül, majd ha úgy ítéled van még mit alakítani szedj belőle még egy kicsit. A túl ívelt szemöldök csodálkozó tekintetet kölcsönözne arcodnak, így erre vigyázz! Közben néha bújj ki a tükörből és messzebbről is nézd meg az összhatást. A szemöldök legmagasabb pontja középen legyen, így arányos eredményre számíthatsz.

Jó szépítkezést! A végére néhány elrettentő példa a hírességek világából, szóval csak ésszel a csipesszel!


 

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok


Bőrápolás

testkezelések, krémek, masszázsok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek

szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni szőrtelenítés tippek és tanácsok


Szőrtelenítés
epilálás, pedikűr, gyantázás

Arcápolás házilag

Arcpakolás, Fogfehérítés otthon, Pattanás ellen

Télen a megfelelő arcápolás sokszor háttérbe szorul. Ilyenkor sokunk bőre kiszárad, érzékenyebb lesz, mely miatt rá vagyunk kényszerülve a kozmetikai krémekre, hiszen elsősorban ezek segítségével hozhatjuk helyre bőrünk szépségét. Persze az eredményes arcápolás más módszerekkel is elérhető, mint a különféle arcpakolások készítésével és használatával. A pattanásos arcbőr a kamaszkor velejárója, de nem csak őket érinti. Cikkeinkben néhány olyan javaslatról olvashattok, melyek alkalmazásával kordában tarthatjuk a pattanásokat. Vigyázz az arcodra és tartsd be a 3 lépést: arctisztítás, tonizálás és hidratálás. Természetesen az arcápolásba a száj higiéniája is bele tartozik. Kevesen hinnék, de a fogfehérítés házilag is elvégezhető szinte fillérekből, és ráadásul mindezt otthon is fellelhető alapanyagok felhasználásával. Hogy hogyan? Arra cikkeinkben találod meg a választ. Mint ahogy arra is, hogy hogyan tudjuk szemöldökünket otthon, saját kezűleg rendbe szedni és arcbőrünket fiatalosan és egészségesen tartani. Tedd mindennapi rutinoddá az arcápolást, olvasd cikkeinket és szépülj otthon!

Címkék: arcápolás otthon, fogfehérítés otthon, pattanás ellen, arcpakolás, tiszta arcbőr, friss bőr, mitesszerek, akne, masszázs, szájápolás, szemöldök ápolás