kormok_sminkek.jpg
 

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra

Smink készítés otthon

Készíts magadnak elegáns és tartós sminket esküvőre! Ingyenes alkalmi smink tippekkel várunk! Hasznos tanácsokat adunk kezdőknek és a smink tetoválásról is szót ejtünk. Készítsd el a hozzád illő sminket és színezd be a napod!
 

A tökéletes szemöldök titka

tökéletes szemöldök, szemöldök ápolás, szemöldök festés, szimmetrikus szemöldök

Nagyon nehéz eltalálni a helyes szemöldököt, ami passzol az egyén személyiségéhez illetve arc karakteréhez. Több lépésből áll a folyamat, de bárki elkészítheti otthon könnyedén. 

Előkészületek:

Először is szükségünk lesz egy ollóra, egy ecsetre, szemöldökcsipeszre és egy „söprő” eszközre, ez alatt például azt értem, ha kifogy a szempillaspirálotok, ne dobjátok ki, hanem mossátok meg, így alkalmassá válik a szemöldök fésülésére.

tökéletes szemöldök, szemöldök ápolás, szemöldök festés, szimmetrikus szemöldök

 

"Vágjunk bele":


Első lépésként  a „fésűvel”  fésüljük  felfelé a szemöldököt, majd a kiálló szőrszálakat  vágjuk le.

Ezt a mozdulatot tegyük meg lefelé is, azaz fésüljük lefelé a szálakat és a nem oda illőket vágjuk le. Ezzel az eljárással elérhetjük, hogy  a szemöldök mérete megfelelő legyen.

Három fontos pontot kell kialakítani a helyes szemöldöknél.

A szemöldök kezdete a szem belső vonala, majd a közepén kicsit magasabbra hagyni, hogy legyen íve, a vége pedig a szem külső vonala.

Ahhoz, hogy sikeresen elérjük ezt az eredményt, egy ecsetre van szükségünk, ami „vonalzóként” fog funkcionálni. Az ecsetet az orr mellé rakjuk és a szem belső vonalához egyenesítjük  (itt érdemes egy halvány csíkot húzni, hogy lássuk honnan kell kezdődnie a szemöldöknek, majd az ívet a szem közepénél jelöljük be (az ecsetet elforgatjuk a bal szem esetén kicsit balra), végül  szintén az orr mellé rakjuk és a szem külső vonalába irányítjuk az ecset végét és ott jelöljük be.

Ezek után, kedv szerint festhetjük a szemöldököt a kiszedett csík mentén, vagy szemceruzával rajzolhatunk rajta.

 

Egy fontos tanács a végére: a  szemöldök színe mindig passzoljon a hajszínedhez!

 

Otthoni arcápolás tippek és tanácsok


Arcápolás


arcpakolások, otthoni fogfehérítés, pattanások kezelése

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Műköröm készítés videók


Smink videók


smink tippek, tartós smink készítés, sminkek kezdőknek

 

Smink készítés házilag

Smink tippek, Smink kezdőknek, Tartós smink

Egy jó smink elkészítése közel sem annyira bonyolult, mint amilyennek az elsőre tűnik! Igaz sok lépésből tevődik össze, mint például a bőrtípusunknak megfelelő krémes állagú alapozó megtalálása, jó korrektor és szemhéjpúder kiválasztása, valamint a szakszerű spirálozás. A tökéletes szemöldök elkészítése is elsajátítható otthon a tükör előtt némi gyakorlással, ha pedig tartós sminket szeretnél arra is van néhány gyakorlatias házi praktikánk! Cikkeinkben a 3D-s szempilla előnyeiről és hátrányairól egyaránt említést teszünk, valamint ingyenes videó tutorialjaink segítségével ötletes alkalmi sminkeket varázsolhatsz magadnak akár egy bálra, akár egy esküvőre készülsz!

Címkék: smink tippek, smink készítés, lépésről lépésre, tartós smink titka, alkalmi smink, 3D-s szempilla, smink videók, soros műszempilla, szemöldök festés, smink esküvőre