kormok_sminkek.jpg
 

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra

Smink készítés otthon

Készíts magadnak elegáns és tartós sminket esküvőre! Ingyenes alkalmi smink tippekkel várunk! Hasznos tanácsokat adunk kezdőknek és a smink tetoválásról is szót ejtünk. Készítsd el a hozzád illő sminket és színezd be a napod!
 

A legprofibb szépségkellékek: 1.rész

Mindenki azt hiszi, hogy a szép sminkhez elég csak a festék, de mi a helyzet a sminkecsetekkel amik nélkül akár milyen ügyes is az ember lánya nem tud szép sminket készíteni. Mai cikkemben ezeket szedem össze.
alapozó ecset sminkeléshez
Az első és legfontosabb ecsetünk az alapozó ecset, mellyel szép egyenletes, vékony rétegben feltudjuk vinni az alapozót. A legmegfelelőbb erre a célra egy lapos fejű, tömött, kúpos végű alapozó ecset. Sokkal gyorsabb vele dolgozni és kevesebb alapozót szív fel mint a szivacs. A legszebb eredményt úgy érhetjük el vele, hogy az orrunktól kifelé finom, lapogató mozdulatokkal haladunk.Ha ügyesek vagyunk akkor ezzel az egy ecsettel megtudjuk oldani a korrektor felvitelét is.

Ha megvagyunk az alapozással akkor jöhet a fixálás amihez egy nagy fejű, tömör púder ecsetre van szükségünk. Minél nagyobbat választunk annál könnyebben tudjuk a réteget eldolgozni vele. Ne feledjük alaposan eldolgozni a haj ás az áll vonalánál. Könnyebben boldogulunk vele mint a puffival és nem lesz foltos se az arcunk.

A következő lépés az arcpirosítás melyhez szükségünk lesz egy pirosító ecsetre amely legyen nagyfejű, tömött sörtéjű ha bronz színt választasz, ha pedig narancsosabb, rózsaszínesebbre voksolsz  kisebb és kerek ecset legyen.

Ha ezzel mind megvagyunk akkor belevághatunk a szemhéjpúder ecsetszemünk szépítésébe is. Ehhez szükségünk lesz egy kb. egy centi széles, lekerekített fejű, tömör szemhéjpúder ecsetre mert ezzel tudunk szépen árnyalni. Ha esetleg van kedvünk és pénzünk akkor érdemes beszerezni egy ferdén vágott végű ecsetet amely nagyszerű a tusvonalhoz, mélyítővonalhoz és a satírozáshoz is. Igazán élénk, erőteljes színeket applikátorral míg finom, precíz, átmenetes szemfestéshez ecsettel tudunk elérni.

A szemöldökünkről se feledkezzünk meg, melyhez kis, kúp alakú szemöldök ecsetet válasszunk mely alkalmas a világosabb szemhéjpor felvitelére, ha sötétebb a szemöldökünk, ha pedig precízebb vonalat akarunk akkor kemény, lapos, ferde végű ecsetre lesz szükségünk.

Ha ezzel mind megvagyunk és a spirálozás is megtörtént akkor már csak a szánk van hátra amihez egy pici, hosszúkás, lapos rúzs ecsetre van szükségünk.

Ha megvannak a szuper ecseteink hetente legalább egyszer ki kell mosnunk őket, hogy frissek és baktérium mentesek maradhassanak. Vehetünk ehhez speciális ecsettisztító szappant vagy folyadékot, de tökéletesen megfelel a sebbenzin is. Ha kimostuk őket utána állítsuk pohárba és várjuk meg míg megszárad és utána újra használhatjuk őket.

 

Otthoni arcápolás tippek és tanácsok


Arcápolás


arcpakolások, otthoni fogfehérítés, pattanások kezelése

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Műköröm készítés videók


Smink videók


smink tippek, tartós smink készítés, sminkek kezdőknek

 

Smink készítés házilag

Smink tippek, Smink kezdőknek, Tartós smink

Egy jó smink elkészítése közel sem annyira bonyolult, mint amilyennek az elsőre tűnik! Igaz sok lépésből tevődik össze, mint például a bőrtípusunknak megfelelő krémes állagú alapozó megtalálása, jó korrektor és szemhéjpúder kiválasztása, valamint a szakszerű spirálozás. A tökéletes szemöldök elkészítése is elsajátítható otthon a tükör előtt némi gyakorlással, ha pedig tartós sminket szeretnél arra is van néhány gyakorlatias házi praktikánk! Cikkeinkben a 3D-s szempilla előnyeiről és hátrányairól egyaránt említést teszünk, valamint ingyenes videó tutorialjaink segítségével ötletes alkalmi sminkeket varázsolhatsz magadnak akár egy bálra, akár egy esküvőre készülsz!

Címkék: smink tippek, smink készítés, lépésről lépésre, tartós smink titka, alkalmi smink, 3D-s szempilla, smink videók, soros műszempilla, szemöldök festés, smink esküvőre