szepseg_logo.jpg

Elérhetőségek

szepsegotthon@gmail.com

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

http://szepsegotthon.hu

Bemutatkozás


A Szépség Otthon egy olyan ingyenes, szépségápolási tanácsokat nyújtó weboldal, melynek tagjai egytől egyig lelkes önkéntesek. Kis csapatunk egyre bővülő szerkesztőséggel rendelkezik, és folyamatosan igyekszik naprakész és hasznos információkat adni a külső és belső szépségükre egyaránt odafigyelő tiniknek és felnőtteknek.

A Szépség Otthon célja bebizonyítani, hogy a drága kezelések, szépészeti beavatkozások és egyéb szolgáltatások nagy része otthon is elvégezhető ingyen és könnyedén. Kozmetikus, fodrász és manikűrös munkatársaink minden szakértelmüket felhasználva írják cikkeinket, melyeket egyre bővülő rovatainkban olvashatnak a kedves látogatók. Szakértőink mellett "amatőr" cikkíróink is nagyban hozzájárulnak oldalunk sikeréhez és a hozzánk látogató hölgyek szépségének megőrzéséhez és fokozásához.

Amennyiben Te is kedvet kaptál a cikkíráshoz, és úgy gondolod szívesen olvasnád munkáidat weboldalunkon, írj bátran az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre és örömmel adunk további tájékoztatást ezzel kapcsolatban is!

Szépülj otthon! Szépülj velünk!

A Szépség Otthon csapata

 

Hajápolási praktikák otthonra


Hajápolás


hajpakolások, hajvédelem, egészséges haj

Alkalmi frizurák házilag


Alkalmi frizura videók


esküvői frizurák, báli frizurák

Hajfonatok egyszerűen


Hajfonat videók


fonások, hullámok, fonatok