kormok_sminkek.jpg
 

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra

Smink készítés otthon

Készíts magadnak elegáns és tartós sminket esküvőre! Ingyenes alkalmi smink tippekkel várunk! Hasznos tanácsokat adunk kezdőknek és a smink tetoválásról is szót ejtünk. Készítsd el a hozzád illő sminket és színezd be a napod!
 

A legprofibb szépségkellékek: 2. rész

Az előző részben az ecsetekről írtam most lássuk az alapozókat és a BB krémet.
színezett hidratáló krém
SZÍNEZETT HIDRATÁLÓ KRÉM (BB krémek) igazából nem alapozó hanem egy kis fedőképességű, kevés festékanyagot tartalmazó, hidratáló készítmény ami átmenet a hidratáló és az alapozó között. Nyáron nagyon praktikus a nagy melegben mivel vékony fedőréteget képez, de sajnos nem fedi el úgy a bőrhibákat mint az alapozó ezért csak szinte tökéletes bőrre alkalmas.

ALAPOZÓSTIFT egy olyan készítmény ami egyben alapozót és korrektort is tartalmaz. Vastagabb réteget képez az arcodon mint egy BB krém ami nagyon jól fedi az arc hibáit is. Normál és száraz bőrre ajánlott.

KOMPAKT ALAPOZÓ a kőpúder és a krémállagú folyékony alapozó egyvelege amelyel természetes hatást kelthetünk felvitel után. Ha normál vagy vegyes a bőröd akkor válaszd a púderesebbet míg ha száraz a bőröd akkor a folyékonyabb fajtáját. De ha nagyon száraz a bőröd akkor vigyázz mert kimeli a ráncaidat….

krémpúder zsíros bőrreFOLYÉKONY ALAPOZÓ az egyik legfelkapottabb alapozó fajta az összes többi közül. Ezt annak köszönheti, hogy könnyű felhelyezni és tökéletesen fed. Általában minden bőrtípusra megfelelő de ha az arcod zsíros válasz olajmenteset míg normálhoz hidratálót tartalmazót.

KRÉMPÚDER amint a neve is jelzi felvitelkor még krém állagú de amikor megszárad utána púderes lesz. Zsíros bőrűeknek tökéletes választás. A porpúder használata a krémpúder után már nem szükséges.

KRÉMALAPOZÓ krémes állaga miatt könnyen felvihető és jobban fed mint a folyékony alapozó. Eme tulajdonsága miatt korrektornak is használhatod. Bármilyen bőrtípusra lehet használni.szemalapozó a tartós sminkért

HAB ÁLLAGÚ ALAPOZÓ egy hab állagú krémalapozó. Idősebb arcbőrre ajánlott mert hab állaga miatt nem ül meg a ráncokban.

SZEMALAPOZÓ a szem alapozására való. Sminkek alá kell helyezni mert tartósabbá teszi a sminket.

 

Otthoni arcápolás tippek és tanácsok


Arcápolás


arcpakolások, otthoni fogfehérítés, pattanások kezelése

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Műköröm készítés videók


Smink videók


smink tippek, tartós smink készítés, sminkek kezdőknek

 

Smink készítés házilag

Smink tippek, Smink kezdőknek, Tartós smink

Egy jó smink elkészítése közel sem annyira bonyolult, mint amilyennek az elsőre tűnik! Igaz sok lépésből tevődik össze, mint például a bőrtípusunknak megfelelő krémes állagú alapozó megtalálása, jó korrektor és szemhéjpúder kiválasztása, valamint a szakszerű spirálozás. A tökéletes szemöldök elkészítése is elsajátítható otthon a tükör előtt némi gyakorlással, ha pedig tartós sminket szeretnél arra is van néhány gyakorlatias házi praktikánk! Cikkeinkben a 3D-s szempilla előnyeiről és hátrányairól egyaránt említést teszünk, valamint ingyenes videó tutorialjaink segítségével ötletes alkalmi sminkeket varázsolhatsz magadnak akár egy bálra, akár egy esküvőre készülsz!

Címkék: smink tippek, smink készítés, lépésről lépésre, tartós smink titka, alkalmi smink, 3D-s szempilla, smink videók, soros műszempilla, szemöldök festés, smink esküvőre