szepseg_logo.jpg

Stílus magazin

Bizonyára Te is sokszor érezted már úgy, hogy nem érzed magad jól a bőrödben, mert nem találod a stílusod. Stílus magazinunk gyakorlatias tanácsokat ad azon vendégeinknek, akik úgy döntöttek ráfér külsejükre egy kis stílusváltás és átalakítás! Változz át velünk!


 

7. lépés: Smink mindenkinek

A nagy meleg elmúltával örülhetünk, mert ismét elővehetjük a sminkkészletünket és elővarázsolhatjuk legszebb arcunkat. A szépre való törekvés minden igazi nő legbelsőbb vágya, ebben szeretnék időről időre a segítségetekre lenni. smink mindenkinek, milyen szemhez milyen smink illik

Nincs egyetlen szabály a helyes sminkelésre, a fő feladat minden esetben az, hogy arcunk legelőnyösebb részeit hangsúlyozzuk, míg más területeket kicsit elkendőzzük. Sminkelés előtt elsősorban a bőr megfelelő előkészítése / tisztítás, tonizálás, hidratálás / a legfontosabb. A smink csak hidratált bőrön mutat igazán jól. ezután következik a helyes alapozás. Ahol már a szín kiválasztása se minden esetben egyszerű. Az alapozó színét soha ne a kezünkön, vagy az arc közepén próbáljuk ki, hiszen ezek a területek mindig sokkal barnábbak például a nyakunknál, dekoltázsunknál. A legjobb, ha az állunkon kipróbálva választjuk ki a megfelelő színt, amely szépen összemossa az arc és nyak alapszínét.

Ha sikerült megtalálnunk a megfelelő alapszínt, azt javaslom válasszunk még egy másik egy árnyalattal világosabb alapozót is, amelyet a szemek környékére , az arc közepére teszünk fel. Ez az árnyalatnyi különbség ugyanis optikailag derűssé teszi az arcot. Míg a külső széleken használt alapszín keskenyíthet vonásainkon. A színek tekintetében hétköznapi viseletre a természetes színeket ajánlom.

A barna és zöldes szemszín esetében a barnás, narancsos, barackos színekkel nem lehet melléfogni. A zöld szemet kitűnően hangsúlyozhatjuk még lilás árnyalatokkal. A fekete és kék szemet pedig szürke, padlizsán és lilás színekkel tudjuk még szebbé varázsolni. A szem színével megegyező szemhéjporokat a magam részéről senkinek sem ajánlom, hisz itt pont az vész el, amit hangsúlyozni szeretnénk. A szemöldökünket, ha szükséges, egy kevés natúr barnás szemhéjporral satírozzuk át. A pirosító kiválasztásánál is ügyeljünk a harmóniára. Ha a sminkünk natúr színekben pompázik, válasszunk bronzos, barackos árnyalatot, de ha szürke, lilás, vagy rózsaszínes színeket használtunk, akkor egy enyhe rózsaszín pír lesz a telitalálat.

 

Otthoni arcápolás tippek és tanácsok


Arcápolás


arcpakolások, otthoni fogfehérítés, pattanások kezelése

Hajápolási praktikák otthonra


Hajápolás


hajpakolások, hajvédelem, egészséges haj

Otthoni mozgás és egészség tippek és tanácsok


Mozgás és egészség


edzéstervek, étrendek, gyakorlatok