sztarszepseg.jpg

Szépségápolás tippek és tanácsok sztároktól

Sztár szépség tippek

A hírességek számára fontos, hogy mindig csúcsformában mutatkozzanak a nyilvánosság előtt. Azonban sokuk igen nagy áldozatot is képes meghozni a szépségért és a sikerért. Sztár szépség rovatunkban celebektől és hírességektől kaphattok hasznos tanácsokat és tippeket. 

Mi a titka Keresztes Ildikó ragyogó bőrének?

Keresztes Ildikó, x faktor mentor, átalakulás, Keresztes Ildikó szépségKeresztes Ildikó az utóbbi időben komoly átalakuláson ment keresztül: rövidebbre, vagányabbra vágatta a haját, néhány kilót felszedett, ezek a változások mindenki szerint jól állnak neki; az énekesnő valósággal sugárzik.

Elmondása szerint, ha bőrápolásról van szó, jobban szereti a természetes módszereket, mint a drasztikus megoldásokat. Ideiglenes lehetőségek és a csak bőrfelszínen ható szépségápolási termékek helyett az X-faktor mentora az orvosi közép-mély hámlasztást próbálta ki.

Elárulta, hogy az eljárás pusztán fél órát vesz igénybe, ami által bőre szemmel láthatóan újjá született, puhábbnak és egészségesebbnek érzi a kezelés óta. Szinte eltűntek a bőrhibái, a pigment foltokat és az apróbb ráncokat is elhalványította az eljárás. Ennek lényege, hogy a legtöbb kozmetikummal ellentétben nem csak a bőrfelszínen hat, hanem a bőr mélyebb rétegeibe is eljuttatja hatóanyagait, ami azért hasznos, mert itt játszódnak az öregedésért felelős folyamatok is.

Az énekesnő nem csak bőre ápolására fordít kiemelt figyelmet, ügyel a táplálkozásra is: gyakran fogyaszt friss, nyers gyümölcsöt és zöldséget, igyekszik minél kevesebbet enni a nehéz, fűszeres ételekből. Kiemelten odafigyel a megfelelő mennyiségű alvásra is, hiszen ez elengedhetetlen a jó közérzethez, a stressz ellen pedig relaxáció és masszázs segítségével veszi fel a harcot.

 

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok


Bőrápolás


testkezelések, krémek, masszázsok

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok


Divat


öltözködési tanácsok, divat tippek