sztarszepseg.jpg

Szépségápolás tippek és tanácsok sztároktól

Sztár szépség tippek

A hírességek számára fontos, hogy mindig csúcsformában mutatkozzanak a nyilvánosság előtt. Azonban sokuk igen nagy áldozatot is képes meghozni a szépségért és a sikerért. Sztár szépség rovatunkban celebektől és hírességektől kaphattok hasznos tanácsokat és tippeket. 

Gardrób tuning sztároktól: Így viseld a szürke pólód!

Sok minden van, amiben nem érdemes követni a hollywood-i sztárokat, annyi van, hogy nem is sorolnám. Viszont szó ami szó, rengeteg stílustippek köszönhetünk nekik (vagy a stylist-juknak). Mivel ritkán hordják ugyanazokat a darabokat, így sok kreativitást igényel tőlük, hogy mindig más, divatos szettben kapják őket lencsevégre. Most eltanulhatod tőlük, hogy hogyan viselj egy olyan ruhadarabot, ami első ránézésre unalmasnak tűnik – a szürke pólót.
Megan Fox divat, Megan Fox öltözködés

A nőies – Megan Fox
 
Megan-t már csak azért is érdemes nyomon követni, mert nagyon jól ért hozzá, hogy egyszerű hétköznapi darabok segítségével hogyan hozza a dögös nő figuráját. A szett nagyon egyszerű: szürke ujjatlan felsődet párosítsd sötétkék skinny jeans-el és válassz mellé drapp bokacsizmát.

Hogy a csizma sarka magas vagy alacsony, az rajtad múlik. Koronázd meg a szettet egy élénk mintás sállal és egy – a cipőd árnyalatához remekül illő – aranyszínű karpereccel.Jennifer Aniston divat, Jennifer Aniston öltözködési tippekA sportos – Jennifer Aniston
 
Ez az összeállítás egész tavasszal és nyáron megállja a helyét, és olyan darabokat vonultat fel, ami az adott divathullám mellett is mindig hordható. Vedd a pólódat, adj hozzá egy fehér rövidnadrágot és spékeld meg egy olyan barna árnyalatú övvel, amely szinte megegyezik árnyalatában a nyakláncoddal.

Ez akár a vésztartalék-szetted is lehet azokra az alkalmakra, amikor gyorsan el kell menned valahová, de fogalmad sincsen, hogy mit vegyél fel.


A vagány – Miley Cyrus
 
Igen, tisztában vagyok vele, hogy Cyrus kisasszony már ennél is jóval Miley Cyrus divat, Miley Cyrus öltözködésevagányabban öltözködik (bár maradt volna ennél…). Ezt a szettet viszont érdemes ellesni. Az alapja, hogy a szürke pólóhoz szürke táska legyen kiválasztva.

A méret teljesen mindegy. Végy egy szaggatott farmert (ha kevésbé vagy bevállalós, vagy annyira nem jön be a stílus akkor elég, ha csak egy kőmosott vagy koptatott verziót szerzel be) és vedd fel fekete szegecses csizmával. Próbálkozhatsz más színű lábbelikkel is, de az igazi kontrasztot itt most a fekete adja.

Néhány egyszerű változtatással láthatod,  milyen könnyen új stílust teremthetsz magadnak. A lehetőség adott, a többi már csak rajtad múlik.

 

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok


Bőrápolás


testkezelések, krémek, masszázsok

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok


Divat


öltözködési tanácsok, divat tippek