sztarszepseg.jpg

Szépségápolás tippek és tanácsok sztároktól

Sztár szépség tippek

A hírességek számára fontos, hogy mindig csúcsformában mutatkozzanak a nyilvánosság előtt. Azonban sokuk igen nagy áldozatot is képes meghozni a szépségért és a sikerért. Sztár szépség rovatunkban celebektől és hírességektől kaphattok hasznos tanácsokat és tippeket. 

Így mos fogat Catherine Zeta-Joness és Jessica Simpson

Nem mindennapi készítményt használ fogai tisztán tartására a walesi születésű Catherine Zeta-Jones.Catherine Zeta-Joness eperrel mos fogat, sztár szépség tippek, Catherine Zeta-Joness, eper fogkrém, szépségápolás

Az Oscar-díjas színésznő a hölgyek által igen kedvelt gyümölcsöt, az epret fogyasztja napi rendszerességgel, de nem pezsgővel, ahogy azt filmjeiben is láthattuk. Catherine ugyanis az epreket összezúzza, majd az így kapott pépet használja fogai mosására. A színésznő szerint a módszer sokkal hatásosabb, mint a hagyományos fogápolási technikák, és az íze is jobb!

Aki véletlenül kedvet kapott a nem mindennapi fogkrém kipróbálásához, azok számára sajnos rossz hírünk van. A fogorvosok szerint ugyanis a földieperben lévő magas savtartalom tönkreteszi a fogzománcot, így hosszú távon többet ártunk vele, mint használunk!

Jessica Simpson nem mos fogatJessica Simpsonnak vannak érdekes szépségápolási hóbortjai, mint ahogy azt már olvashattuk. (Lásd: Jessica Simpson csótányt evett) Arra azonban sokan felkaptáka  fejüket, amikor a hófehér mosolyáról is híres énekesnő az egyik rádióműsorban kijelentette: "Nem mosom a fogaimat!" Állítása szerint csakis szájvízzel és fogselyemmel tartja tisztán fogait.

Majd hozzátette: "Majd használok fogkrémet, ha 60 éves leszek és még lesz fogam!" Így már talán értjük, miért csak rádió műsorba kapott meghívást Jessica.

 

 

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok


Bőrápolás


testkezelések, krémek, masszázsok

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok


Divat


öltözködési tanácsok, divat tippek