sztarszepseg.jpg

Szépségápolás tippek és tanácsok sztároktól

Sztár szépség tippek

A hírességek számára fontos, hogy mindig csúcsformában mutatkozzanak a nyilvánosság előtt. Azonban sokuk igen nagy áldozatot is képes meghozni a szépségért és a sikerért. Sztár szépség rovatunkban celebektől és hírességektől kaphattok hasznos tanácsokat és tippeket. 

Jessica Simpson csótányt evett, hogy szebb haja legyen!

"A szépség ára" - ezzel a címmel indította valóságshowját Jessica Simpson 2010-ben. A műsor arról szól, hogy Jessica körbeutazza a világot, hogy felkutassa mi mindenre képesek a nők a szépségük fokozása érdekében.Jessica Simpson csótányt evett

Az énekesnő különféle kultúrák életébe kóstol bele (néha szó szerint), mely során interjúkat készít a helyiekkel, akik olykor extrém dolgokat is bevállalnak a csodás külsőért. Jessica Simpson a mumbai őslakosok szokását próbálta ki, amikor is tehén vizeletet kortyolgatott. A boci pisi ugyanis bőrfeszesítő hatású lehet a helyiek szerint.

De nem ez volt a legdurvább vállalkozása a hírességnek. Thaiföldi forgatásuk alkalmával például sült csótányt rágcsált. Miért? A csótány rengeteg aminosavat tartalmaz, ami kiváló hajerősítő!

Nektek viszont szerencsére nem kell csótányra vadásznotok a szépségért, hiszen oldalunkon számos szépségápolási tanácsot kaphattok!

 

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok


Bőrápolás


testkezelések, krémek, masszázsok

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok


Divat


öltözködési tanácsok, divat tippek