szepseg_logo.jpg

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok

Bőrápolás otthon

A testápolás mára már mindennapos szükségletté vált, ám szerencsére a bőrápolás házilag is megtehető. A pattanások és a zsíros bőr a nőknek és a férfiaknak is egyaránt problémát jelent, ezért fontos, hogy rendszeresen ápold a tested és a bőröd! 

Arc- nyak-dekoltázs masszázs

Ha már van az a szójárás, hogy a „Kellemest a hasznossal” akkor ez a teljes körű masszázsra igazán illik! Foglaljuk össze, hogy miért is!arc masszázs, dekoltázs masszázs, puha arcbőr, egészséges bőr

Elsőnek is azt árulnám el, hogy ilyenkor a Kozmetikus a megtanult különböző kézmozdulatokat (simítást, körkörös mozgást, ujjbegymozgás, gyúrást, legyezést zongorázást, ideg kilépési pontokat) alkalmazzuk az arcon, nyakon és a dekoltázson!

Arcunk minden zónája egy-egy szervvel van összeköttetésben, ezért az adott terület stimulálásával javíthatjuk a megfelelő szerv működését. A rendszeres arcmasszázs nemcsak kellemes, de egészséges is!
 
Ilyenkor a krém segítségével tápláljuk és védjük a bőrt az alapos arcradírozás előtt! Hozzá használunk vizet, mely segít a mozdulatok könnyedségében, hogy sikamlósabb legyen az arc, frissítjük a krémet és persze a bőrt hidratáljuk még!
 
Előnye:

- Hatóanyagok juttatása a bőrbe
- Vérkeringés fokozó, mely által a friss oxigén, hatóanyag eljut a sejthez, ahol a hatást jobban fokozzák
- Izmok erősítése, feszesítése, rugalmasság visszanyerése
- Bőr erősítése, átmozgatása, felfrissítéseArc ideg zónák
- Bőr kisimulása, ráncok halványítása- feltöltése
- Ránc kialakulásának megelőzése
- Testi és lelki egyensúly
- Relaxálás, frissesség, stressz oldás, kellemes érzés!

Higgyétek el, hogy az arcunk hálás lesz érte, ha havonta legalább 1 alkalommal megajándékozzuk egy ilyen kezeléssel, ami nem is drága és az időhiányban szenvedőknek is kedvez, hisz mindössze fél órát vesz igénybe általában. Ajánlom mellé a radírt, de összeköthetjük egy pakolással vagy akár a más bemutatott ultrahangkezeléssel!

Az eredmény miatt megéri, főleg az idősebb korosztálynak, de én a már 20-as éveiben élő hölgyvendégeimnek és férfi vendégeimnek is ajánlani szoktam, hiszen mint tudjátok, nem elég csak a ráncok eltüntetése, amikor már ott vannak, hanem a megelőzés is fontos, mely által a ráncok kialakulását tudjuk csökkenteni időben is! Ha már ott vannak a meglévő ráncok, akkor már csak késleltetni tudjuk, hogy azok még jobban elmélyüljenek vagy, hogy a továbbiak kialakuljanak.

Mindezek mellett nem elég hangsúlyozni, mint mindig, hogy a napi mennyiségű folyadék (víz) elengedhetetlen! Ez mellett a kevesebb zsír, fűszer, cukros ételek- italok fogyasztásának csökkentése! A napi mozgást pedig úgy szint be kell tartani!

Remélem, ismét hasznos tanácsokat olvashattok nálunk és továbbra is követni fogsz minket!

 

Otthoni szőrtelenítés tippek és tanácsok


Szőrtelenítés


epilálás, pedikűr, gyantázás

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok


Divat


öltözködési tanácsok, divat tippek

Otthoni mozgás és egészség tippek és tanácsok


Mozgás és egészség


edzéstervek, étrendek, gyakorlatok

Bőrápolás házilag

Arcápolás házilag, Testápolás tippek, Lábápolás

Sokan állítják, hogy már mindent tudnak a bőrápolásról! A jól bevált testtekercselésről már biztosan sokat hallottatok, de esetleg érdekelne az is, hogy miért is jó és még is miként hat! Most belemerülünk ezzel együtt az ultrahangos zsírbontásba is, hisz mindkettővel szebb alakot kaphatunk! Miért is kell nekünk, nőknek ezt a módszert is bevetni a szép, feszes testért? Cikkeink között megtalálod a válasz erre is! Ezek mellett számos otthoni tippet adunk bőrünk különböző részeinek gondozásához. Az aloe vera jótékony hatása például már régóta ismert, ám használata csak az utóbbi néhány évben vált különösen elterjedtté. A legelső pozitív gondolat, amely mindenkinek eszébe jut róla, az valószínűleg a gyulladáscsökkentő hatása. Nemcsak pattanásokra, hegekre, sebekre, bőrkipirosodásra, de szőrtüsző-gyulladásra is javasoltak az aloévera tartalmú készítmények. Ezek mellett fontos lábunk egészsége is: a bőrkeményedés, a visszér, és a száraz hámréteg leküzdése. Cikkeinkben további hasznos testápolási módszereket olvashattok, melyeket nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlunk!

Címkék: bőrápolás, testápolás, arcápolás otthon, lábápolás, ultrahang, test tekercselés, aloe vera, cellulit, narancsbőr, bőrkeményedés, visszér, bőrbetegségek, hegek, sebek kezelése