kormok_sminkek.jpg
 

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra

Smink készítés otthon

Készíts magadnak elegáns és tartós sminket esküvőre! Ingyenes alkalmi smink tippekkel várunk! Hasznos tanácsokat adunk kezdőknek és a smink tetoválásról is szót ejtünk. Készítsd el a hozzád illő sminket és színezd be a napod!
 

Tavaszi-nyári sminkdivat 2013

Nemcsak ruhadarabok tekintetében, hanem smink terén is módosulnak az igényeink a télihez képest; lássuk, milyen újdonságokat vethetünk be a tavaszi (vagyis már inkább) nyári sminkben. Idén is jellemző, hogy visszafogottabb és extrémebb vonalak is megjelennek, minden csupán attól függ, hogy milyen a stílusunk, vagy attól, hogy hétköznapra vagy alkalomra sminkelünk.
vörös rúzs, élénk színű rúzsok, rúzs divat 2013
Az egyik legkomolyabb újdonság, ami megjelenik, az a száj erőteljes színekkel történő hangsúlyozása: ha megtetszik egy élénkvörös vagy sötétebb rúzs, esetleg egy feltűnő pink vagy további neonárnyalatok, akkor ez a legjobb időszak arra, hogy egy világosabb, pasztell színű szemfesték mellé ezeket válasszuk.

A bőrön ebben a szezonban a barackszín és a világos, pasztellszín a jellemző, hiszen a visszafogott, natúr stílussal is lehetünk igazán szépek. Az erős színű pirosító most kerülendő, minél természetesebb, annál divatosabb az összkép. A visszafogott, természetes hatást ebben a szezonban erőteljesre festett szempillákkal vagy műszempillával dobhatjuk fel. Ha az alkalom megkívánja, természetesen jöhet egy kis feltűnés is.

A fekete kontúr sosem megy ki a divatból, tehát szemhéjtusból sem árt erre az évszakra bevásárolni: továbbra is kedvelt marad: egyenes, vékonyabb vagy vastagabb vonal a szem körül, vagy csak a szemhéjon, használjuk bátran! Egy kis ezüstös szemhéjpúderrel tovább fokozhatjuk a hatást. A fekete kontúrnál természetesen fontos megemlíteni a 60-as évek retro stílusából visszatérő macskaszemeket is, ami idén is hangsúlyos része a sminkes kelléktárnak.

egyszerű sminkek, natúr smink, smink divat 2013Ugyanakkor a pasztell színek és a visszafogott elegancia jegyében járható út egy vékony, színes kontúrvonal a szem alá, ehhez válasszunk egy világos színű szájfényt és máris kész a romantikus tavaszi/nyári smink.

A körmökhöz hasonlóan a feltűnő szemhéjpúderek is teret kapnak, a neonszínek, a kék erőteljesebb, karakteresebb árnyalatai mind megtalálhatók a tavaszi sminkpalettán, viszont a metálos színek, az ezüst és a bronz is divatos lesz. Az olajos, bronzos hatású smink a szépen lebarnult bőrön mutat igazán jól, viszont az ezüstös, gyöngyház-fehér szemhéjpúdert a világosabb bőrűek is nyugodtan kipróbálhatják: egy hideg színű kontúrvonal a szem alá és máris tökéletes az összhatás.

Egy szó, mint száz: a tavalyi sminkpalettából jó néhány szín és kellék megmaradt, néhány újítással és a természetes irányvonal követésével idén is kellőképpen divatosak lehetünk. Persze a divatot mi magunk is alakítjuk, ezért az a legjobb, ha az egyéniségünknek megfelelően választunk sminket.

 

Otthoni arcápolás tippek és tanácsok


Arcápolás


arcpakolások, otthoni fogfehérítés, pattanások kezelése

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Műköröm készítés videók


Smink videók


smink tippek, tartós smink készítés, sminkek kezdőknek

 

Smink készítés házilag

Smink tippek, Smink kezdőknek, Tartós smink

Egy jó smink elkészítése közel sem annyira bonyolult, mint amilyennek az elsőre tűnik! Igaz sok lépésből tevődik össze, mint például a bőrtípusunknak megfelelő krémes állagú alapozó megtalálása, jó korrektor és szemhéjpúder kiválasztása, valamint a szakszerű spirálozás. A tökéletes szemöldök elkészítése is elsajátítható otthon a tükör előtt némi gyakorlással, ha pedig tartós sminket szeretnél arra is van néhány gyakorlatias házi praktikánk! Cikkeinkben a 3D-s szempilla előnyeiről és hátrányairól egyaránt említést teszünk, valamint ingyenes videó tutorialjaink segítségével ötletes alkalmi sminkeket varázsolhatsz magadnak akár egy bálra, akár egy esküvőre készülsz!

Címkék: smink tippek, smink készítés, lépésről lépésre, tartós smink titka, alkalmi smink, 3D-s szempilla, smink videók, soros műszempilla, szemöldök festés, smink esküvőre