kormok_sminkek.jpg
 

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra

Smink készítés otthon

Készíts magadnak elegáns és tartós sminket esküvőre! Ingyenes alkalmi smink tippekkel várunk! Hasznos tanácsokat adunk kezdőknek és a smink tetoválásról is szót ejtünk. Készítsd el a hozzád illő sminket és színezd be a napod!
 

A tartós smink titka

Többünkkel előfordult már, hogy elkészítünk magunknak egy tökéletes sminket, még is a nap végére elfolyik, leizzadjuk vagy elkenődik. Erre van egy rendkívül egyszerű és praktikus dolog, amit mindenki megvalósíthat otthon kevés pénzből és gyorsan.

Mindössze egy hajlakk sminkre, buli smink, tartós sminkelés, izzadásálló sminkhajlakkra van szükséged és egy jól elkészített sminkre.
Miután elkészíted a sminked, legyen szó egy egyszerű nappali sminkről vagy egy vadítóbb éjszakai sminkről, lefújod hajlakkal az arcod. A hajlakknál érdemes kicsit erősebb hatásút választani (4-5), hogy még inkább tartósabb legyen a dolog.

A hajlakkot az arcodtól körülbelül 30 -40cm távolságra kell tartani és úgy permetezni az arcra. Ez rendkívül alkalmas akár egy bál alkalmával, vagy egy esküvőn ahol fontos és számít, hogy egész este kitartson a sminked. Ha kicsit izzadósabb típusú az arcod, többet fújj, viszont a hatás ugyanolyan jó lesz!


Jó sminkelést mindenkinek!

 

Otthoni arcápolás tippek és tanácsok


Arcápolás


arcpakolások, otthoni fogfehérítés, pattanások kezelése

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Műköröm készítés videók


Smink videók


smink tippek, tartós smink készítés, sminkek kezdőknek

 

Smink készítés házilag

Smink tippek, Smink kezdőknek, Tartós smink

Egy jó smink elkészítése közel sem annyira bonyolult, mint amilyennek az elsőre tűnik! Igaz sok lépésből tevődik össze, mint például a bőrtípusunknak megfelelő krémes állagú alapozó megtalálása, jó korrektor és szemhéjpúder kiválasztása, valamint a szakszerű spirálozás. A tökéletes szemöldök elkészítése is elsajátítható otthon a tükör előtt némi gyakorlással, ha pedig tartós sminket szeretnél arra is van néhány gyakorlatias házi praktikánk! Cikkeinkben a 3D-s szempilla előnyeiről és hátrányairól egyaránt említést teszünk, valamint ingyenes videó tutorialjaink segítségével ötletes alkalmi sminkeket varázsolhatsz magadnak akár egy bálra, akár egy esküvőre készülsz!

Címkék: smink tippek, smink készítés, lépésről lépésre, tartós smink titka, alkalmi smink, 3D-s szempilla, smink videók, soros műszempilla, szemöldök festés, smink esküvőre