kormok_sminkek.jpg
 

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra

Smink készítés otthon

Készíts magadnak elegáns és tartós sminket esküvőre! Ingyenes alkalmi smink tippekkel várunk! Hasznos tanácsokat adunk kezdőknek és a smink tetoválásról is szót ejtünk. Készítsd el a hozzád illő sminket és színezd be a napod!
 

Sminkelés kezdőknek lépésről lépésre

A következőkben megláthatjuk, hogy egy jó smink elkészítése nem is annyira bonyolult, mint amilyennek az elsőre tűnik.

Az első és legfontosabb a bőrtípusunknak megfelelő krémes állagú alapozó megtalálása. sminkelés lépésről lépésre, sminkelés otthon, smink tippek otthonra, sminkelés kezdőknekHisz a festőknél is szükség van egy jó vászonra, amire aztán tud festeni, ezen az alapon működik az arc is. Egy jól „előkészített” arcra könnyebb dolgozni.

Többen beleesnek abba a hibába, hogy az üzletben az alapozó mintát a kézfejükön próbálják ki. Ez azonban téves eredményt mutathat. A legideálisabb, ha a nyakra kenünk fel egy kis réteget, így elkerülhetjük, hogy sötétebb vagy épp világosabb alapozót válasszunk.  Ezt követi a korrektor kiválasztása, aminél szintén figyelembe kell venni a bőrszínt. Majd a fixálás, vagy is a kőpúder kiválasztása.

Miután ez megvan, jöhet a szemhéjpúder. Itt pedig szárnyalhat a fantáziánk, egyet azonban érdemes betartani, ez alatt azt értem, hogy egy kék szemű, világos bőrű szőke hajú lánynak előnytelen egy világoskék színű szemfesték, hisz még inkább sápaszthatja.

A következő és elengedhetetlen lépés a spirálozás, érdemes az állhoz közel tartani a tükröt, hogy lefelé kelljen nézni, így elkerülhetjük, hogy összemaszatoljuk a szemhéjunkat.

Végezetül, hogy keretet adjunk az arcnak, jöhet az arcpirosító, amit az arccsont alá kell felvinni kívülről befelé haladó mozdulatokkal, majd egy könnyű szájfény és kész is a mestermű.

Sok sikert!

 

Otthoni arcápolás tippek és tanácsok


Arcápolás


arcpakolások, otthoni fogfehérítés, pattanások kezelése

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Műköröm készítés videók


Smink videók


smink tippek, tartós smink készítés, sminkek kezdőknek

 

Smink készítés házilag

Smink tippek, Smink kezdőknek, Tartós smink

Egy jó smink elkészítése közel sem annyira bonyolult, mint amilyennek az elsőre tűnik! Igaz sok lépésből tevődik össze, mint például a bőrtípusunknak megfelelő krémes állagú alapozó megtalálása, jó korrektor és szemhéjpúder kiválasztása, valamint a szakszerű spirálozás. A tökéletes szemöldök elkészítése is elsajátítható otthon a tükör előtt némi gyakorlással, ha pedig tartós sminket szeretnél arra is van néhány gyakorlatias házi praktikánk! Cikkeinkben a 3D-s szempilla előnyeiről és hátrányairól egyaránt említést teszünk, valamint ingyenes videó tutorialjaink segítségével ötletes alkalmi sminkeket varázsolhatsz magadnak akár egy bálra, akár egy esküvőre készülsz!

Címkék: smink tippek, smink készítés, lépésről lépésre, tartós smink titka, alkalmi smink, 3D-s szempilla, smink videók, soros műszempilla, szemöldök festés, smink esküvőre