szepseg_otthon.jpg

Otthoni mozgás és egészség tippek és tanácsok

Mozgás és egészség otthon

A szép külső elengedhetetlen feltétele a megfelelő testmozgás és a helyes táplálkozás. A sport és a mozgásmánia hívei állítják, hogy az egészséges életmód nem csak tested fittségéhez, de még lelki egyensúlyod megőrzéséhez is hozzájárul. Ezért javasoljuk olvasd el cikkeinket és mozogj rendszeresen! Szakértői tanácsokkal, otthoni edzéstervekkel és étrendekkel várunk! 

Alacsony szénhidráttartalmú étrend otthonra

Mint megígértem, szót ejtek a számomra leghatásosabb étrend és életmódváltásról, amely nagy szerepet játszott a súlyproblémáim leküzdésében.alacsony szénhidrát étrend, diétás étrend, fogyókúra táblázat, életmód váltás

Én magam is, mint sok hölgytársam, folyamatosan a különböző magazinokat bújtam, amelyben sztárok fogyókúráiról írnak, valamint a netről is szemezgettem a cikkeket és próbáltam megtalálni a számomra legmegfelelőbb megoldást arra, hogy eltűnjenek a plusz kilók. Nem találtam semmi, számomra teljes mértékben betartható módszert és elkezdtem gondolkodni azon, hogy valamilyen tablettát szedjek, hisz annyira kecsegtetőek a különböző csodaszerek reklámja, melyek azonnali fogyást ígérnek, megerőltetés nélkül. 

Azonban az apró betűs részeket sokszor érdemes elolvasni, hisz a készítmények legtöbbje nem működik életmódbeli váltás nélkül, valamint nem várt mellékhatásokkal is járhatnak, amelyek akár maradandó problémákhoz is vezethetnek. Ezeket végiggondolva miért dobnánk ki ezreket ilyen szerekre, amelyek nem is biztonságosak, valamint az étrend és életmódváltás mindenképp szükséges. Akkor inkább ezek nélkül próbáljunk tartós és látványos eredményt elérni.

Először is gondoljuk át, hogy mi az, ami nem jó az étkezésünkkel kapcsolatban, ilyenek például: nassolás, sok édesség, egészségtelen ételek, rendszertelen étkezés, késői vacsora. Tehát, ha ezek igazak ránk, akkor mindenképp változtatnunk kell rajta. Először is próbáljuk kiiktatni vagy legalábbis lecsökkenteni a szénhidrát bevitelt. Csak reggelire együnk kenyeret vagy kenyérféléket, és ha tehetjük, válasszuk a teljes kiőrlésűeket. A nap további részében kenyér helyett ajánlom a puffasztott rizst, búzát vagy az extrudált kenyeret, amelyeket ugyanúgy elkészíthetünk szendvicsnek.

sok szénhidrát, alacsony szénhidrát étrend, diétás étrend, fogyókúra táblázat, életmód váltásEgyünk sokszor, keveset és nassolás helyett, inkább a gyümölcsöt és a joghurtot ajánlom, valamint mindenképp mellőzzük a chipseket, hamburgereket, pizzát és a cukros péksüteményeket. Ennél az étrendnél nem kell lemondanunk a zsírosabb húsokról, hisz itt a szénhidrátokat csökkentjük, nem a zsírt, azonban az édességeket is minél inkább mellőzzük, és a csoki vagy süteményevést redukáljuk le heti egyre, valamint ügyeljünk arra, hogy ezt még délután 3 előtt fogyasszuk.

Aki igazán elszánt, teljes mértékben kiiktathatja ezeket a cukorbombákat az étrendből és helyette fogyaszthatunk gabonás kekszeket és gabonapelyheket, melyekkel növelhetjük az élelmi rostok bevitelét, mely jó hatással van az emésztésre. A tésztafélék, főleg az édes tészták fogyasztását is csökkentsük, de nem szükséges teljesen mellőzni.

Végül térjünk ki még egy fontos tényezőre, ami a vacsora kérdése. Nálam, ami legjobban működött, hogy este 6 után nem ettem vagy kizárólag csak gyümölcsöt, valamint a tornát is mindig estére hagytam. Ha ezeket valaki követni tudja és elég kitartó, akkor látványos változást fog idővel tapasztalni. Úgy gondolom, hogy ez az étrend is sok lemondással és változtatással jár, azonban teljesíthető és nem kell koplalni.


Tehát mindenkinek sok kitartást és sok sikert!

 

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok


Bőrápolás


testkezelések, krémek, masszázsok

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok


Divat


öltözködési tanácsok, divat tippek

Mozgásmánia és egészség

Otthoni edzés, Egészséges életmód, Otthoni fitnesz

Mi jut eszetekbe arról, hogy valaki fitt? Tornaterem, órákig tartó izzadás, vagyonok a fitnesz bérletre és még sorolhatnánk. Ezek nem éppen a legvonzóbb gondolatok számunkra, főleg, ha anyagi és időbeli korlátaink akadályoznak, valamint a kellő mennyiségű elszántság is hiányzik. Tehát ezeket most felejtsük is el és térjünk át az otthon is megvalósítható testedzésre. Oldalunkon változatos edzés tippeket olvashatsz, melyekkel a fogyás könnyebb a testformálás pedig még hatékonyabb lesz! Sportedző munkatársunk bemutatja, hogyan használd a különféle sporteszközöket. Fitball, gimnasztikai labda, fitnesz labda - számos neve van ennek a nagyszerű sportszernek. Előnye hogy otthonra könnyen beszerezhető, olcsó és a tárolása sem bonyolult. Sokoldalúan felhasználható, ugyanis a jógától kezdve a gerinctornán át az erősítésig mindenre jó. Megmutatjuk, hogyan készíts fillérekből lábsúlyt házilag, amit utána használhatsz futáshoz, popsi és láb formálásához. Legyen szó diétáról vagy csak egészségesebb táplálkozásról, étrend táblázataink nagyon hasznosak lehetnek, hogy hozzájárulj testi egyensúlyodhoz és fitt életedhez!

Címkék: otthoni edzés, egészséges életmód, mozgásmánia, otthoni fitnesz, étrend táblázat, otthoni étrend, otthoni edzésterv, páros edzés, gyakorlatok otthonra, fogyás otthon