kormok_sminkek.jpg
 

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok

Körömápolás otthon

A köröm egészsége nagy mértékben hozzájárul szépségünkhöz, ezért fontos rendszeresen időt szánni rá! Megmutatjuk, hogyan készíts egyedi köröm mintákat és műkörmöket házilag. A műkörömépítés mellett a különböző körömbetegségekről is szót ejtünk! Ápold a körmöd otthon! 

„Tüzes körmök” készítése otthon

Mint ahogy megszokhattátok, most is egy egyszerű trükkel ismertetlek meg titeket: Tűz hatású körömfestés. Nem kell hozzá, csak 2 általad választott körömlakk és egy tű.

Lépések: tüzes köröm festés készítése otthon

1. Fesd ki körmeidet az egyik színnel és várd meg, amíg teljesen megszárad.

2. A körmöd végére tegyél egy foltot az ecsettel a másik színből, és a tetejére is, az alapszínből.

3. A tű segítségével most össze a két színt. Tipp: Lentről felfelé húzd, majd fentről lefelé, de emeld fel a tűt minden húzás után.

4. Ha megszáradt mind a két szín, fesd le körmeidet egy átlátszó körömlakkal, hogy a mély húzások kevésbé legyenek feltűnőek, valamint azért, hogy hosszabb ideig bírja a manikűr. (ezt a lépést én kihagytam a fotókon)

Tipp: Nagyon jól néz ki, ha például a két választott szín közül az egyik piros vagy sárga. Ha a kettőt összekevered, talán akkor éred el leginkább a tűz hatást. Gyakoroljatok, kísérletezzetek minél több színnel. :)

 

Műkörömépítés otthon


Műköröm videók


köröm minták, festések, köröm lakkok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok


Bőrápolás


testkezelések, krémek, masszázsok

Manikűr házilag

Körömápolás, Köröm minták, Francia köröm

Ahhoz, hogy tökéletesen nézzünk ki, gondoljunk egy kicsit a körmünkre is. Az ápolt kéz és köröm sok mindent elárul a személyiségünkről és hozzájárulhat a megjelenésünkhöz. A köröm lehet egy „személyes névjegykártya” is, hiszen egy interjú során az ápolatlan kéz nem jó benyomást tesz amikor üdvözlésképpen kezet nyújtunk a munkáltatónak. Nem csak nekünk nőknek kell erre odafigyelni, hanem a férfiaknak is. Ahhoz, hogy egészséges maradjon a körmünk nem elég csak ápolni, az egészséges étrend is fontos! Sajnos nem mindenki van megáldva természetes gyönyörű körmökkel, de a megfelelő gondoskodással ellehet érni a kívánt hatást. Ha pedig ezzel megvagy, segítünk hogyan készíts magadnak egyedi köröm mintákat és köröm festéseket! Akinek viszont nincs affinitása a minták festegetéséhez vagy nem szereti a matricás megoldást, használhat bátran körömnyomdát is. Egyszerű, viszonylag gyors és úgy variálhatjuk ahogy nekünk tetszik – ennek a módszernek az alkalmazásában is segítünk neked! Az pedig egészen biztos, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését, ha szép, igényes francia manikűr eredményét látja valaki kacsóján. Épp ezen felbuzdulva jutottunk arra a következtetésre, hogy megosztjuk veletek az egyszerű francia manikűr elkészítésének titkát, hogy Ti is könnyen elsajátíthassátok és alkalmazhassátok otthon! Szentelj elegendő időt és figyelmet a körömápolásra!

Címkék: köröm minták, manikűr, francia köröm, körömápolás otthon, márványos festés, körömlakkozás lépései, körömdíszítés házilag, egyedi köröm minták, egészséges köröm, műköröm videó