kormok_sminkek.jpg
 

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok

Körömápolás otthon

A köröm egészsége nagy mértékben hozzájárul szépségünkhöz, ezért fontos rendszeresen időt szánni rá! Megmutatjuk, hogyan készíts egyedi köröm mintákat és műkörmöket házilag. A műkörömépítés mellett a különböző körömbetegségekről is szót ejtünk! Ápold a körmöd otthon! 

Keretes köröm készítés egyszerűen

A következőkben egy nagyon ötletes köröm festést fogunk nektek bemutatni, ami nem igényel különösebb hozzáértést sem, mindössze egy kis kézügyességet. A neve: keretes köröm

Ami kell hozzá:fekete keretes köröm festés
• átlátszó lakk
• színes lakk (esetemben rózsaszín)
• fekete lakk/fekete vékony ecsetű lakk
• matt lakk

A következő lakkozási tippet két módon is elkészíthetitek. Kinek mi az egyszerűbb. Először átlátszó körömlakkot használjatok, ezzel védve körmötöket a sárgulástól. Ezután következhet a színes lakk, amit választottatok. Ez lehet bármilyen, de érdemes valami világosabb színt választani, hogy karakteresebb legyen.

Ha megszáradt ez a réteg is, jöhet a vékony ecsetes fekete lakk, amivel egy keretet kell húzni a körömre. Ezt óvatosan csináljátok, mert nehéz belejavítani utána. Ha ezzel is megvagytok, ízlés szerint hagyhatjátok fényesen  vagy húzhattok rá mattító lakkot. Ezzel gyakorlatilag kész is vannak az egyszerűen elkészíthető egyedi körmök.

rózsaszín keretes köröm készítéseA másik megoldás szerint, ha nincs vékony ecsetes lakkotok, akkor próbáljátok meg így. Az átlátszó lakk után feketével fessétek ki a körmötöket, és ha ez megszáradt arra jöhet a kiválasztott szín, de úgy, hogy az aljánál és az oldalainál ne fedje teljesen, így meg lesz a keret. A köröm tetejénél viszont óvatosan húzzatok a fekete lakkal egy vékony csíkot. Innentől viszont ugyanaz minden, mint az előbb.

Ugye, hogy nem is nehéz? Remélem tetszett és ti is kipróbáljátok, majd. Sok sikert hozzá. ;)

 

Műkörömépítés otthon


Műköröm videók


köröm minták, festések, köröm lakkok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok


Bőrápolás


testkezelések, krémek, masszázsok

Manikűr házilag

Körömápolás, Köröm minták, Francia köröm

Ahhoz, hogy tökéletesen nézzünk ki, gondoljunk egy kicsit a körmünkre is. Az ápolt kéz és köröm sok mindent elárul a személyiségünkről és hozzájárulhat a megjelenésünkhöz. A köröm lehet egy „személyes névjegykártya” is, hiszen egy interjú során az ápolatlan kéz nem jó benyomást tesz amikor üdvözlésképpen kezet nyújtunk a munkáltatónak. Nem csak nekünk nőknek kell erre odafigyelni, hanem a férfiaknak is. Ahhoz, hogy egészséges maradjon a körmünk nem elég csak ápolni, az egészséges étrend is fontos! Sajnos nem mindenki van megáldva természetes gyönyörű körmökkel, de a megfelelő gondoskodással ellehet érni a kívánt hatást. Ha pedig ezzel megvagy, segítünk hogyan készíts magadnak egyedi köröm mintákat és köröm festéseket! Akinek viszont nincs affinitása a minták festegetéséhez vagy nem szereti a matricás megoldást, használhat bátran körömnyomdát is. Egyszerű, viszonylag gyors és úgy variálhatjuk ahogy nekünk tetszik – ennek a módszernek az alkalmazásában is segítünk neked! Az pedig egészen biztos, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését, ha szép, igényes francia manikűr eredményét látja valaki kacsóján. Épp ezen felbuzdulva jutottunk arra a következtetésre, hogy megosztjuk veletek az egyszerű francia manikűr elkészítésének titkát, hogy Ti is könnyen elsajátíthassátok és alkalmazhassátok otthon! Szentelj elegendő időt és figyelmet a körömápolásra!

Címkék: köröm minták, manikűr, francia köröm, körömápolás otthon, márványos festés, körömlakkozás lépései, körömdíszítés házilag, egyedi köröm minták, egészséges köröm, műköröm videó