szepseg_logo.jpg

Frizura készítési tippek és tanácsok

Frizura készítés otthon

Találd meg a neked legelőnyösebb hajstílust és készítsd el magadnak, otthon! Egyszerűen és könnyen elérheted, hogy minden nap új frizurával lepd meg a világot, ezzel is megszínesítve a szürke hétköznapokat! Itt megtalálod amit keresel, legyen az esküvői frizura, hullámos báli konty vagy a legújabb 2013-as frizura trend! 

2013-as frizura tippek lépésről lépésre

Nyakunkon a tavasz, és a kellemes idő örömére lassanként lekerül a fejünkről a sapka és a kapucni. Elkezdhetünk azon gondolkodni, hogyan fogjuk össze a hajunkat, hogy ne legyen túl unalmas, nyáron pedig ne legyen melegünk tőle. Két olyan frizuraötletet szeretnék nektek bemutatni, amely egyfelől igazán kényelmes viselet (a haj nem lóg a szemünkbe) másrészt pedig bármilyen eshetőségre kiváló, akár alkalmi, akár mindennapi viseletnek tökéletes, és az alkalomnak megfelelően variálhatjuk.
2013 frizura, nyári frizurák, lépésről lépésre, frizurák 2013, frizura divat
1. frizura: divatos nyári copf

Engedjük ki a hajunkat, fésüljük át, egy kis hajhabbal át is simíthatjuk, hogy könnyebben kezelhető legyen. Az egyik oldalra legyen fésülve az egész, válasszuk szét két, nagyjából egyforma vastag tincsre a hajunkat.

A két tincset csomózzuk össze, majd tegyünk rá egy hajgumit, ezzel rögzítve a copfot. A hajgumi pontosan a csomó alatt legyen, hogy megtartsa az egészet. Utolsó lépésként tupírozzuk fel a szálakat.

Két praktikus frizuratipp lépésről lépésre2. frizura: fonott strand konty

Ennél a frizuránál is kezdjük a folyamatot a hajunk kiengedésével, fésüljük át, majd hajtsuk előre a fejünket. A tarkónktól kiindulva készítsünk parkettafonást, haladjunk a fejtető irányába, egyenes vonalban.

Ha eljutottunk a fejünk búbjáig, egy hajgumival rögzítsük a fonatot, majd az egész hajunkat átfésülve fogjuk össze lófarokba. Tupírozással bohókásabbá varázsolhatjuk vagy növelhetjük az elkészítendő konty méretét. Végül a hajunkat tekerjük körbe a fejtetőn, majd egy hullámcsattal rögzítsük a végét.


Még több 2013-as tavaszi és nyári frizurát találhatsz itt a képgalériában!

 

Hajápolási praktikák otthonra


Hajápolás


hajpakolások, hajvédelem, egészséges haj

Alkalmi frizurák házilag


Alkalmi frizura videók


esküvői frizurák, báli frizurák

Hajfonatok egyszerűen


Hajfonat videók


fonások, hullámok, fonatok

Frizurák 2013

Frizura divat, Női frizurák, Alkalmi frizurák

2013-ban a rövid és a félhosszú frizura a divat. A rövid hajhoz számtalan fazon és stílus felhasználható, ráadásul a reggeli készülődést is felgyorsítja, ha kevesebb munka van a frizuránkkal. 2013-ban a rövid hajstílushoz a kicsit vagányabb, már-már rockos vonal kerül előtérbe. Örök népszerűségnek örvend a félhosszú viselet, és ez így lesz idén is. Közel sincs vele annyi macera, mint a hosszú fürtökkel ráadásul remekül variálható frizurák készíthetőek vele. Megmutatjuk hogyan készíts természetes hullámokat otthon, ami egy buliba tökéletes választás! De egyéb alkalmi frizurák is várnak rád, sőt videó ismertetővel segítjük, hogy elkészítsd a hozzád leginkább illő frizurát! Készíts kontyot a mindennapi használathoz, fonást a nyári melegbe, vagy színezd ki az unalmas hétköznapokat egy retró masni frizurával! Cikkeinkben további érdekes női frizura trendekkel várunk, képgalériánkban pedig megtalálhatod a legújabb 2013-as tavaszi és nyári frizura divatot!

Címkék: frizura divat, női frizurák, alkalmi frizurák, frizurák 2013, haj stílusok, fonás, fonatok, konty, masni frizura, hullámos haj, természetes hullámok