tini_gondok.jpg

Otthoni arcápolás tippek és tanácsok

Arcápolás otthon

Arcunk az a testrészünk, ami talán leginkább megköveteli a folyamatos törődést. A különféle kozmetikumok és tonikok nem feltétlenül nyújtanak megoldást az arcápolásban, így a pattanás, és a miteszerek ellen sem. Az arcfiatalítás azonban otthon is elvégezhető folyamat, nem kell hozzá más mint a megfelelő pakolás és masszázs megtalálása! Olvasd cikkeinket és ápold az arcbőröd is rendszeresen!


 

Fogfehérítés otthon

Fogfehérítés házilag is el lehet végezni szinte fillérekből. Én most négy verziót említek meg otthon is fellelhető alapanyagok felhasználásával.

Tengeri sóFogfehérítés otthon

Fogjuk a fogkefénket és nedvesítsük be, majd szórjunk egy kis sót a tenyerünkre. A fogkefe sörtéit dörzsöljük bele, hogy minél többet felvegyen a sóból. Ezzel mossuk meg a fogunkat.

Szódabikarbóna

Ez az egyik legegyszerűbb házi fogfehérítési praktika. Egyszerűen csak szórj egy kis szódabikarbónát a fogkefédre és ezzel moss fogat. Heti egyszer elég ha alkalmazod.

Citrom

Vigyázni kell vele, mert erősen marja a fogzománcot. Szóval, ne használd mindennap. Fogj egy citromot, vágd négybe, és szedd ki a gyümölcs húsát. A belső, fehér részével dörzsöld meg a fogaidat. Nagyon fontos, hogy a citromos fogfehérítés után legalább fél óráig ne moss fogat!

Sütőpor

Ezt is ugyanúgy kell használni, mint a szódabikarbónát. Szórj egy kicsit a fogkefédre és moss vele fogat. És elég heti egyszer alkalmazni.

Persze ezek mellett még odafigyelhetünk az elszíneződés megelőzésére is. A rendszeres és helyes fogmosás mellett a fogselyem és szájvíz használata, valamint kávézás és teázás utáni öblögetés is sokat segít a megelőzésben.

De ne feledjük, hogy nem kell túlzásba esni a fehérítéssel, mert akkor többet árthatunk vele fogaiknak, mint használnánk. Fogfehérítésre fel!

 

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok


Bőrápolás

testkezelések, krémek, masszázsok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek

szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni szőrtelenítés tippek és tanácsok


Szőrtelenítés
epilálás, pedikűr, gyantázás

Arcápolás házilag

Arcpakolás, Fogfehérítés otthon, Pattanás ellen

Télen a megfelelő arcápolás sokszor háttérbe szorul. Ilyenkor sokunk bőre kiszárad, érzékenyebb lesz, mely miatt rá vagyunk kényszerülve a kozmetikai krémekre, hiszen elsősorban ezek segítségével hozhatjuk helyre bőrünk szépségét. Persze az eredményes arcápolás más módszerekkel is elérhető, mint a különféle arcpakolások készítésével és használatával. A pattanásos arcbőr a kamaszkor velejárója, de nem csak őket érinti. Cikkeinkben néhány olyan javaslatról olvashattok, melyek alkalmazásával kordában tarthatjuk a pattanásokat. Vigyázz az arcodra és tartsd be a 3 lépést: arctisztítás, tonizálás és hidratálás. Természetesen az arcápolásba a száj higiéniája is bele tartozik. Kevesen hinnék, de a fogfehérítés házilag is elvégezhető szinte fillérekből, és ráadásul mindezt otthon is fellelhető alapanyagok felhasználásával. Hogy hogyan? Arra cikkeinkben találod meg a választ. Mint ahogy arra is, hogy hogyan tudjuk szemöldökünket otthon, saját kezűleg rendbe szedni és arcbőrünket fiatalosan és egészségesen tartani. Tedd mindennapi rutinoddá az arcápolást, olvasd cikkeinket és szépülj otthon!

Címkék: arcápolás otthon, fogfehérítés otthon, pattanás ellen, arcpakolás, tiszta arcbőr, friss bőr, mitesszerek, akne, masszázs, szájápolás, szemöldök ápolás