termektesztek.jpg

Kozmetikai termék tesztek és vélemények

Terméktesztek

Ebben a részlegben olyan kozmetikai és bőrápoló készítményeket véleményezünk, melyeket a mindennapok során használunk. A legtöbben nem engedhetjük meg magunknak, hogy az összes ilyen terméket megvásároljuk és eldöntsük, hogy melyik volt a legjobb. És erre nincs is szükség. Termékteszt rovatunkban alapos vizsgálatnak vetjük alá ezeket a cikkeket, így megtudhatod, melyik kozmetikumot érdemes megvenned és melyikeket a polcon hagynod.


 

ANNY - 257 Tiny feet körömlakk teszt

Mostanában a neon és pasztell árnyalatok mellett, egyre jobban kedveltek a natúr/nude lakkok is. Mivel szinte tökéletesen passzolnak mindenhez, bármelyik évszakban bátran viselhetjük őket, így aztán tökéletes, állandó kiegészítői lehetnek megjelenésünknek.

A választásom ezúttal az ANNY 257-es számú, Tiny feet elnevezésű festékére esett. 
anny körömlakk

Rengeteg terméket kipróbáltam már és előre meg kell, mondjam nektek, nálam ez a befutó! A körmeim nagyon hamar ledobják a lakkokat még alap- és fedőlakk használata mellett is, így egy igazi csoda számomra, hogy megtaláltam a hozzám illő darabot.

Első lépésként mossatok kezet, majd távolítsátok el körömlakklemosó segítségével az előző lakk maradványait és egyéb, a köröm felszínén található szennyeződéseket. Ez után vágjátok és egy reszelő segítségével igazítsátok formára a körmötöket, majd ismét mossatok kezet. A következő lépés az alaplakk felkenése, amelyhez én az Essence high shine, magasfényű fedőlakkját használtam, mivel ez volt éppen kéznél. Azonban, ha extra biztosra szeretnétek menni, akkor a Sally Hansen Double Duty alap-és fedőlakkot ajánlom nektek. Majd ha ez teljesen megszáradt jöhet a natúr árnyalat két rétegben. Amikor már ez is kész, akkor pedig nincs más dolgotok, mint egy korrekciós toll vagy kozmetikai pálcika segítségével kijavítani a hibákat és kézkrémet, valamint ápoló olajt kenni a körömágyatokra. 


tiny feet 257Pozitívumok:

•Extra tartósság
•2 réteg a tökéletes fedéshez
•Fedőlakk nélküli hosszan tartó fény
•Gyors száradás
•6 nap utáni minimális kopás a köröm végein (ez is csak a gépelés miatt)
•6 nap elteltével enyhébb csillogás
•Kifinomult, minőségi csomagolás


Negatívumok:

•Ecset vékonysága
•Ár
•Kevésbé könnyen elérhető, mint a hagyományos drogériás lakkok (pl.: Rimmel, Maybelline, Astor stb.)

anny tiny feet körömlakk


Mindent összevetve én teljesen meg vagyok elégedve ezzel a lakkal, ez lett az új kedvencem, ahogyan ezt szerintem már ti is leszűrtétek. Igazán minimális, apró dolgok vannak, amelyeket negatívumként említettem meg, de azok is teljesen elenyészőek, az árat kivéve. 


Ám, ha valóban tartós, gyönyörű fedésű és pigmentáltságú lakkra vágytok bátran merem ajánlani az ANNY márkát!

 

Otthoni szőrtelenítés tippek és tanácsok


Szőrtelenítés


epilálás, pedikűr, gyantázás

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok


Divat


öltözködési tanácsok, divat tippek

Otthoni mozgás és egészség tippek és tanácsok


Mozgás és egészség


edzéstervek, étrendek, gyakorlatok