termektesztek.jpg

Kozmetikai termék tesztek és vélemények

Terméktesztek

Ebben a részlegben olyan kozmetikai és bőrápoló készítményeket véleményezünk, melyeket a mindennapok során használunk. A legtöbben nem engedhetjük meg magunknak, hogy az összes ilyen terméket megvásároljuk és eldöntsük, hogy melyik volt a legjobb. És erre nincs is szükség. Termékteszt rovatunkban alapos vizsgálatnak vetjük alá ezeket a cikkeket, így megtudhatod, melyik kozmetikumot érdemes megvenned és melyikeket a polcon hagynod.


 

TESZT: Rexona MAXIMUM PROTECTION confidence

Körülbelül megjelenésük óta csak Rexona MAXIMUM PROTECTION használok. Jelenleg még a kék (clean scent) változat van használatban, de már beszereztem az utánpótlást. Minap a dm- be betévedve szereztem be a rózsaszín (confidence) változatot. Nem tudom, hogy ez a mikor került forgalomba, a bloggerinák által kapott csomagokban a clean scent (kék), az everyday fresh (zöld) és a sensitive dry (lila) illatban láttam csak. A confidence egy virágos illat, igazán kellemes. 

Rexona protection dezodor

Nagyon sok izzadásgátlót kipróbáltam már az évek alatt, de eddig a Rexona MAXIMUM PROTECTION a legjobb. Nekem külsőleg is tetszik, plusz pont hogy nem kell belőle sokat használni.A használati utasítás szerint a legjobb hatás érdekében lefekvés előtt használatos. Reggel is használható, én mégis jobban szeretem este, zuhanyzás után alkalmazni. 

Rexona protection teszt
Pozitívumok:

- kellemes illat
- erős védelem
- kevés is elég
- nem hagy foltot a ruhán

Negatívumok: 

- az ára

Tartalmaz alumíniumsót, de ez engem nem zavar. Nekem bevált, olyannyira, hogy nem szándékozom lecserélni. Már Dove is kijött ilyen izzadásgátlóval, ami külsőleg ugyanilyen.

 

Otthoni szőrtelenítés tippek és tanácsok


Szőrtelenítés


epilálás, pedikűr, gyantázás

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok


Divat


öltözködési tanácsok, divat tippek

Otthoni mozgás és egészség tippek és tanácsok


Mozgás és egészség


edzéstervek, étrendek, gyakorlatok