szepseg_otthon.jpg

Stílus magazin

Bizonyára Te is sokszor érezted már úgy, hogy nem érzed magad jól a bőrödben, mert nem találod a stílusod. Stílus magazinunk gyakorlatias tanácsokat ad azon vendégeinknek, akik úgy döntöttek ráfér külsejükre egy kis stílusváltás és átalakítás! Változz át velünk!


 

2.lépés: Öltöztesd a személyiséged!

Egyéni stílusról akkor beszélünk, amikor az öltözékünk az egyéniségünkkel van összhangba. Miért?saját stílus, személyiség ruha, mit vegyek fel, ruha színkombinációk

- A megjelenésünk visszatükrözi a közérzetünket
- A kinézeted befolyásolja az attitűdjeidet, a döntéseidet és gyakran azt is, milyen terveket szősz vagy milyeneket vetsz el
- A külsőd és a közérzeted hatással van az önbizalmadra

A nők egyik legszexisebb tulajdonsága a magabiztosság. Az  önbizalom öltöztet  a legjobban! Ha belépsz valahová, és azt gondolod: „Csinos vagyok!”, mások is ezt fogják gondolni rólad.

Mire kell figyelni a saját stílus kialakításánál

Meg kell tanulni irányítani a küllemedet, kiemelni testi előnyeidet és eltakarni azokat a testrészeket, amik kívánni valót hagynak maguk után.  Az egyéni stílus nem arról szól, hogy vakon kell követni a divatmagazinok leírását. Meg kell találnod a különbséget a divat és a Te saját stílusod között. A divat az, ami a vezető magazinok szerint jelenleg menő. A stílus pedig olyasmi, amit a személyiséged és a testalkatod függvényében kialakítasz magadnak. 

Fejezd ki a személyiséged!

Ha kényelmesen érzed magad , amikor kilépsz az otthonodból, az extra önbizalmat ad. Csupa élvezet ez a „játék” Szabadon kombinálhatod az ékszereket , kiegészítőket, sálakat, cipőket és táskákat. Olyan dolgokat vehetsz meg és viselhetsz amik csak rád jellemzőek.  Mindig jól kell érezned magad abban, amit viselsz. Stílusod a személyiséged tükre. Fontos, hogy minidig magabiztos légy, és az igazi énedet mutasd a világnak. Találd meg azt, ami jól áll neked , és ennek megfelelően alakítsd a ruhatáradat.

Ura vagyok a helyzetnek!

A nők egyik tipikus mondata a világon, bárhol is vagyunk: „ Nem tudom mit vegyek fel!”  Légy ura az öltözködésednek, és ezt a megjelenésed is sugallja, összeszedettnek kell látszani. A lényeg, hogy amikor az emberek rád néznek, az látszódjon, hogy tökéletesen tudatosan válogattad ki az aznapi ruháidat.

Mindig csak egy ruhadarabnak, vagy kiegészítőnek szabad feltűnőnek lennie. Ha például egy mintás blúzt választasz, akkor a többi ruhadarab legyen minél egyszerűbb. Színek: különböző színekben különbözőképpen érezheted magad. Például egy vacsora meghívásra télen, nem ajánlatos tetőtől talpig fehérbe menni. Vagyis a szín választás a helyszíntől és az időponttól is függ.

Bevásárló körút

Az alábbi dolgok minden ruhatár nélkülözhetetlen alapvető darabja:

- kis fekete ruha
- tökéletes szabású farmer
- ragyogó fehér, végiggombolós blúz
- fekete nadrágkosztüm
- ceruzaszoknya - széles csípőjű hölgyeknek lehet A-vonalú is
- klasszikus szabású, bézs ballonkabát
- fekete bőrtáska
- fehér kardigán
- fekete körömcipő
- gyöngysor
- szolid fülbevaló, kicsi kővel, kerek vagy négyzet alakú, de kicsi

Ezek a holmik a ruhatárad fő építőelemei, ezeket egyedi stílusodat kifejező darabokkal bővítheted. Ruháid mindig mindennel jól harmonizáljanak és jól kombinálhatóak legyenek.

A 3. lépésében az öltözködéshez adunk személyre szabott tanácsokat az egyes testalkatokhoz. Egészen pontosan a téglalap, a körte, az alma és a homokóra alkatú hölgyeknek.

 

Otthoni arcápolás tippek és tanácsok


Arcápolás


arcpakolások, otthoni fogfehérítés, pattanások kezelése

Hajápolási praktikák otthonra


Hajápolás


hajpakolások, hajvédelem, egészséges haj

Otthoni mozgás és egészség tippek és tanácsok


Mozgás és egészség


edzéstervek, étrendek, gyakorlatok