szepseg_logo.jpg

Stílus magazin

Bizonyára Te is sokszor érezted már úgy, hogy nem érzed magad jól a bőrödben, mert nem találod a stílusod. Stílus magazinunk gyakorlatias tanácsokat ad azon vendégeinknek, akik úgy döntöttek ráfér külsejükre egy kis stílusváltás és átalakítás! Változz át velünk!


 

1.lépés: Ismerd magad!

Az hogy elégedettebb legyél magaddal nem egyik napról a másikra történik. Legelőször a fejedben kell rendet tenned! önbizalom szerzés, magabiztosság, erősségeim, gyengeségeim, változz át

Első lépésként döntsd el, hogy mit szeretnél megváltoztatni magadon és határozd el, hogy bármi lesz, akkor is megvalósítod a tervedet! Minden megtett lépés - legyen az akármilyen apró is - közelebb visz a célodhoz. Fontos, hogy ezekre a kicsinek tűnő eredményekre is büszke legyél, hisz ezek is önbizalmat adnak és ösztönöznek a következő lépés megtételére.

Keresd az erősségeidet! Hajlamosak lehetünk csak a hibákat látni magunkon, és olykor észre sem vesszük az erényeinket. Állj be a tükör elé és nézd meg mik azok a testrészek, jellegzetességek, amiket szeretsz magadon, és amik szépek! Ezeket a tulajdonságaidat helyezd előtérbe és elsősorban ezekre próbáld felhívni a figyelmet.

Szeresd a hibáidat és fogadd el magad! Mindenkinek van olyan testrésze, amivel nincs megelégedve, vagy akár amit útál is magán. De figyeld meg mit nyilatkozott a híres magyar színésznő Oroszlán Szonja: "Bandzsa vagyok, de egyáltalán nem zavar. Óvodás korom óta cukkolnak ezzel, de büszke vagyok rá, mert szerintem éppen ez az, ami egyénivé tesz…”

Nah és mi a helyzet Cameron Diaz óriási szájával vagy Jennifer Lopez hatalmas fenekével? Ne feledd: a jellegzetes testrészek a szexepiljeid is lehetnek! Talán gyűlölöd magad profilból, mert azt gondolod az orrod az első, amit mások észrevesznek az arcodon. Gondolj arra, hogy arisztokratikus arcéled olyan, mint egy egyiptomi hercegnőnek! A pasik egyáltalán nem utálják az orrodat, sőt, legszívesebben beleharapnának.

Van egy kis nyári szünet a két első fogad között? Ne engedd egy fogorvosnak se, hogy hozzányúljon. Nincs is szexibb mint egy nem tökéletes, szemérmes mosoly.

Ha magabiztos akarsz lenni, mindig tartsd szem előtt ezt a 3 pontot:

- Mindig önmagamat adom, és elfogadom a rossz tulajdonságaimat is, így szeretem magam!
- Alapból szép vagyok! Azzal, hogy nagyobb figyelmet szentelek magamra csak fokozom a szépségemet!
- Tarts ki az elhatározásod mellett és valósítsd meg a céljaidat!

A Stylistod leszek rovat 2. lépésében öltözködési tanácsokat adunk. Kövesd a rovatot, és változz át velünk!

 

Otthoni arcápolás tippek és tanácsok


Arcápolás


arcpakolások, otthoni fogfehérítés, pattanások kezelése

Hajápolási praktikák otthonra


Hajápolás


hajpakolások, hajvédelem, egészséges haj

Otthoni mozgás és egészség tippek és tanácsok


Mozgás és egészség


edzéstervek, étrendek, gyakorlatok