kormok_sminkek.jpg
 

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra

Smink készítés otthon

Készíts magadnak elegáns és tartós sminket esküvőre! Ingyenes alkalmi smink tippekkel várunk! Hasznos tanácsokat adunk kezdőknek és a smink tetoválásról is szót ejtünk. Készítsd el a hozzád illő sminket és színezd be a napod!
 

Sminkkel és smink nélkül, avagy a smink ereje

Nem is gondolnánk mennyit számít egy jó smink, egészen addig, amíg nem látjuk, hogy kiből mit tud kihozni. A következő képek azt bizonyítják, hogy akiről egy estélyen azt mondjuk, hogy kiemelkedően gyönyörű, az másnap reggel ugyanolyan átlagos lehet mint a legtöbbünk.
sminkkel, smink nélkül, a smink ereje, smink hatása, photoshop
Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a smink célja az apróbb szépség hibák elfedése és a bőr ráncainak elsimítása, így célunk egyáltalán nem a sminkelés elleni szemlélet kialakítása, viszont ahogy azt a képekből is látni fogjátok a kevesebb néha több.

Sokan hajlamosak túlzásba esni, amikor beállnak a tükör elé, és annyira kicicomázzák az arcbőrüket, hogy már a családtagjaik sem ismerik fel, ha az utcán szembe megy velük. Ezt elkerülendő javasoljuk, hogy olvasd el a helyes sminkelésről szóló cikkünket, ami hasznos gondolatokat tartalmaz minden magára igényes hölgy számára.

Még több smink nélküli képet találhatsz a itt a képgalériában

 

 

Otthoni arcápolás tippek és tanácsok


Arcápolás


arcpakolások, otthoni fogfehérítés, pattanások kezelése

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Műköröm készítés videók


Smink videók


smink tippek, tartós smink készítés, sminkek kezdőknek

 

Smink készítés házilag

Smink tippek, Smink kezdőknek, Tartós smink

Egy jó smink elkészítése közel sem annyira bonyolult, mint amilyennek az elsőre tűnik! Igaz sok lépésből tevődik össze, mint például a bőrtípusunknak megfelelő krémes állagú alapozó megtalálása, jó korrektor és szemhéjpúder kiválasztása, valamint a szakszerű spirálozás. A tökéletes szemöldök elkészítése is elsajátítható otthon a tükör előtt némi gyakorlással, ha pedig tartós sminket szeretnél arra is van néhány gyakorlatias házi praktikánk! Cikkeinkben a 3D-s szempilla előnyeiről és hátrányairól egyaránt említést teszünk, valamint ingyenes videó tutorialjaink segítségével ötletes alkalmi sminkeket varázsolhatsz magadnak akár egy bálra, akár egy esküvőre készülsz!

Címkék: smink tippek, smink készítés, lépésről lépésre, tartós smink titka, alkalmi smink, 3D-s szempilla, smink videók, soros műszempilla, szemöldök festés, smink esküvőre