kormok_sminkek.jpg
 

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok

Körömápolás otthon

A köröm egészsége nagy mértékben hozzájárul szépségünkhöz, ezért fontos rendszeresen időt szánni rá! Megmutatjuk, hogyan készíts egyedi köröm mintákat és műkörmöket házilag. A műkörömépítés mellett a különböző körömbetegségekről is szót ejtünk! Ápold a körmöd otthon! 

Vízfoltos köröm készítése otthon

A következőkben egy nagyon látványos, ugyanakkor könnyen elkészíthető divatos köröm festést mutatok nektek, ráadásul nem is szükséges hozzá semmi különleges hozzávaló.vízfoltos körömfestés készítése házilag

Amire szükséged lesz:


Alap/átlátszó lakk
Fehér lakk
Tetszőleges számú élénk színű körömlakk
Fekete lakk
Kézfertőtlenítő spray
1 pohár víz és egy fogpiszkáló

Még mielőtt nekikezdenénk a lakkozásoknak, először érdemes celluxal körberagasztani a körmünket, hogy a felesleg ne a bőrünkre kerüljön. Ezután következhet az alap lakk, ami csak a körmök sárgulása ellen fontos felkenni, majd erre mehet a fehér színű festék.
színes vízmintás körömfestésHa ezzel megvagyunk és megszáradt a körmünk jöhetnek az élénk/neon árnyalatok (lehet egy is, de mutatósabb, ha többet használunk). Ha nincs kedved annyit pepecselni vele, akkor attól függően hány színt választasz egymás mellé festheted a kiválasztott színeket a fehérre. Ha tökéletesre törekszel, alkalmazhatod a színátmenetes körömfestést is.

Amikor már ezzel is meg vagy 3-4 csepp fekete lakkot csepegtess a vízbe, aztán néhány fújás a kézfertőtlenítő sprayből. Ekkor helyezd bele az egyik ujjad az immár foltos fekete festékbe. Hagyd benne olyan 10 másodpercig, majd a fogpiszkálóval húzd el a felesleget az ujjad körül.

Mikor már végeztél az egyik kezeddel, óvatosan szedd le a celluxot, és egy körömlakk lemosóba mártott fülpucoló pálcika segítségével távolítsd el a felesleget. Majd mindennek a lezárásaként húzd át átlátszó lakkal, hogy tartós legyen a festés.

Sok sikert hozzá. Remélem tetszeni fog. ;)

 

Műkörömépítés otthon


Műköröm videók


köröm minták, festések, köröm lakkok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok


Bőrápolás


testkezelések, krémek, masszázsok

Manikűr házilag

Körömápolás, Köröm minták, Francia köröm

Ahhoz, hogy tökéletesen nézzünk ki, gondoljunk egy kicsit a körmünkre is. Az ápolt kéz és köröm sok mindent elárul a személyiségünkről és hozzájárulhat a megjelenésünkhöz. A köröm lehet egy „személyes névjegykártya” is, hiszen egy interjú során az ápolatlan kéz nem jó benyomást tesz amikor üdvözlésképpen kezet nyújtunk a munkáltatónak. Nem csak nekünk nőknek kell erre odafigyelni, hanem a férfiaknak is. Ahhoz, hogy egészséges maradjon a körmünk nem elég csak ápolni, az egészséges étrend is fontos! Sajnos nem mindenki van megáldva természetes gyönyörű körmökkel, de a megfelelő gondoskodással ellehet érni a kívánt hatást. Ha pedig ezzel megvagy, segítünk hogyan készíts magadnak egyedi köröm mintákat és köröm festéseket! Akinek viszont nincs affinitása a minták festegetéséhez vagy nem szereti a matricás megoldást, használhat bátran körömnyomdát is. Egyszerű, viszonylag gyors és úgy variálhatjuk ahogy nekünk tetszik – ennek a módszernek az alkalmazásában is segítünk neked! Az pedig egészen biztos, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését, ha szép, igényes francia manikűr eredményét látja valaki kacsóján. Épp ezen felbuzdulva jutottunk arra a következtetésre, hogy megosztjuk veletek az egyszerű francia manikűr elkészítésének titkát, hogy Ti is könnyen elsajátíthassátok és alkalmazhassátok otthon! Szentelj elegendő időt és figyelmet a körömápolásra!

Címkék: köröm minták, manikűr, francia köröm, körömápolás otthon, márványos festés, körömlakkozás lépései, körömdíszítés házilag, egyedi köröm minták, egészséges köröm, műköröm videó