kormok_sminkek.jpg
 

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok

Körömápolás otthon

A köröm egészsége nagy mértékben hozzájárul szépségünkhöz, ezért fontos rendszeresen időt szánni rá! Megmutatjuk, hogyan készíts egyedi köröm mintákat és műkörmöket házilag. A műkörömépítés mellett a különböző körömbetegségekről is szót ejtünk! Ápold a körmöd otthon! 

Újabb trükk egy kis celluxszal- átlós festés

körömfestés celluxal otthonHa unod az egyszínű festéseket, próbáld ki az átlós mintát. Lehet szolid, de erős, eltérő színkeverés is, mellyel kifejezed egyéniségedet és feldobod napjaidat. Hiszen mindig jól eső érzés ránézni a színes, frissen manikűrözött körömre, igazán feldobja a szomorkás, őszi napokat. :)

Nem kell hozzá más, mint két általad választott színű körömlakk, egy kis cellux és tus (ez utóbbi nem feltétlenül szükséges, csak ha díszíteni is szeretnéd kicsit a körmödet).

köröm celluxal házilagElkészítés:

1. lépés: Fesd ki az egész körmödet az egyik színnel, és várd meg, amíg teljesen megszárad.

2. lépés: tépj le egy kis darabkát a cellux tekercsből és rakd fel keresztbe a körmödön.

3. lépés: a celluxtól lefelé vidd fel körmödre a másik választott színű lakkot, egyedi körömfestés házi praktikákkalmajd óvatosan húzd le a ragasztót.

4. lépés: egy 3. színű tussal húzz egy vékony vonalat a két szín közé, hogy még színesebb és egyedibb legyen tőle a manikűr.

5. lépés: ha mind a három körömlakk megszáradt, fesd le körmeid egy átlátszó lakkal, hogy tartós legyen az elkészített mintád.

Akár ezt is variálhatod tovább, ha ezt sokszor eljátszod, csíkokban. Arra vigyázz, hogy ekkor vékonyan vidd fel körmödre a lakkokat, mert ha a végén 4 réteg lesz rajta, az már nehezen szárad és hamar lepattog. Kellemes festegetést kívánok! :)

 

Műkörömépítés otthon


Műköröm videók


köröm minták, festések, köröm lakkok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok


Bőrápolás


testkezelések, krémek, masszázsok

Manikűr házilag

Körömápolás, Köröm minták, Francia köröm

Ahhoz, hogy tökéletesen nézzünk ki, gondoljunk egy kicsit a körmünkre is. Az ápolt kéz és köröm sok mindent elárul a személyiségünkről és hozzájárulhat a megjelenésünkhöz. A köröm lehet egy „személyes névjegykártya” is, hiszen egy interjú során az ápolatlan kéz nem jó benyomást tesz amikor üdvözlésképpen kezet nyújtunk a munkáltatónak. Nem csak nekünk nőknek kell erre odafigyelni, hanem a férfiaknak is. Ahhoz, hogy egészséges maradjon a körmünk nem elég csak ápolni, az egészséges étrend is fontos! Sajnos nem mindenki van megáldva természetes gyönyörű körmökkel, de a megfelelő gondoskodással ellehet érni a kívánt hatást. Ha pedig ezzel megvagy, segítünk hogyan készíts magadnak egyedi köröm mintákat és köröm festéseket! Akinek viszont nincs affinitása a minták festegetéséhez vagy nem szereti a matricás megoldást, használhat bátran körömnyomdát is. Egyszerű, viszonylag gyors és úgy variálhatjuk ahogy nekünk tetszik – ennek a módszernek az alkalmazásában is segítünk neked! Az pedig egészen biztos, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését, ha szép, igényes francia manikűr eredményét látja valaki kacsóján. Épp ezen felbuzdulva jutottunk arra a következtetésre, hogy megosztjuk veletek az egyszerű francia manikűr elkészítésének titkát, hogy Ti is könnyen elsajátíthassátok és alkalmazhassátok otthon! Szentelj elegendő időt és figyelmet a körömápolásra!

Címkék: köröm minták, manikűr, francia köröm, körömápolás otthon, márványos festés, körömlakkozás lépései, körömdíszítés házilag, egyedi köröm minták, egészséges köröm, műköröm videó