kormok_sminkek.jpg
 

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok

Körömápolás otthon

A köröm egészsége nagy mértékben hozzájárul szépségünkhöz, ezért fontos rendszeresen időt szánni rá! Megmutatjuk, hogyan készíts egyedi köröm mintákat és műkörmöket házilag. A műkörömépítés mellett a különböző körömbetegségekről is szót ejtünk! Ápold a körmöd otthon! 

Szexi, csillámos körmök készítése házilag

Már az előző évben is nagy slágernek számított a csillámos körömdíszítés, de 2013-ban is hasonló népszerűségnek örvend. Sok más körömdíszítési eljárással szemben a csillámnak van egy óriási előnye: rengetegféleképpen variálható. Ha az alapszínt változtatjuk, az is különféle eredményt ad, a csillámot be lehet szerezni csillámpor vagy csillámló körömlakk formájában, ezekből is számtalan színvariáció létezik.

Az egész körömre rákenhetjük illetve ha csak egy mintát, sávot festünk rá vagy a tetejét/ alját kenjük a körömnek, szebbnél szebb variációkat kapunk. Ha az extrémebb körömfestés hívei vagyunk, kiegészíthető a díszítés strassz kövekkel is, ha pedig a visszafogottabb stílust kedveljük, különböző sablonok segítségével az egyszerűbbtől a bonyolultabb mintákig bármit megvalósíthatunk.

csillámos köröm, szexi műköröm készítése, strasszköves körmökKét variáció a csillámos körömfestésre:

1. variáció: Egy alapszínnel fessük ki a körmünket, majd – ha a csillámot körömlakk formájában használjuk – száradás után fessünk rá néhány réteget, hogy a nekünk tetsző minőséget kapjuk. Zárásként mehet rá egy réteg fedőlakk, a tartós lakkozás érdekében.

2. variáció: Ha csillámport használunk, az alapszín felfestése után nem kell megvárni, hogy a lakkréteg teljesen megszáradjon, hiszen ez fogja a kis csillámokat megtartani. Egy puha ecsettel vegyük fel a csillámokat, és óvatosan nyomjuk a körömlakkba, úgy, hogy az alapréteget ne sértsük fel. Különleges eredményt kapunk, ha nem az egész körömre helyezzük a csillámokat, hanem a köröm tetején sűrűbb csillámréteget használunk és fokozatosan haladunk a köröm közepéig, egy átmenetet képezve. Ha megszáradt az alsó réteg, színtelen fedőlakkal tartósítsuk az eredményt.

 

Műkörömépítés otthon


Műköröm videók


köröm minták, festések, köröm lakkok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok


Bőrápolás


testkezelések, krémek, masszázsok

Manikűr házilag

Körömápolás, Köröm minták, Francia köröm

Ahhoz, hogy tökéletesen nézzünk ki, gondoljunk egy kicsit a körmünkre is. Az ápolt kéz és köröm sok mindent elárul a személyiségünkről és hozzájárulhat a megjelenésünkhöz. A köröm lehet egy „személyes névjegykártya” is, hiszen egy interjú során az ápolatlan kéz nem jó benyomást tesz amikor üdvözlésképpen kezet nyújtunk a munkáltatónak. Nem csak nekünk nőknek kell erre odafigyelni, hanem a férfiaknak is. Ahhoz, hogy egészséges maradjon a körmünk nem elég csak ápolni, az egészséges étrend is fontos! Sajnos nem mindenki van megáldva természetes gyönyörű körmökkel, de a megfelelő gondoskodással ellehet érni a kívánt hatást. Ha pedig ezzel megvagy, segítünk hogyan készíts magadnak egyedi köröm mintákat és köröm festéseket! Akinek viszont nincs affinitása a minták festegetéséhez vagy nem szereti a matricás megoldást, használhat bátran körömnyomdát is. Egyszerű, viszonylag gyors és úgy variálhatjuk ahogy nekünk tetszik – ennek a módszernek az alkalmazásában is segítünk neked! Az pedig egészen biztos, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését, ha szép, igényes francia manikűr eredményét látja valaki kacsóján. Épp ezen felbuzdulva jutottunk arra a következtetésre, hogy megosztjuk veletek az egyszerű francia manikűr elkészítésének titkát, hogy Ti is könnyen elsajátíthassátok és alkalmazhassátok otthon! Szentelj elegendő időt és figyelmet a körömápolásra!

Címkék: köröm minták, manikűr, francia köröm, körömápolás otthon, márványos festés, körömlakkozás lépései, körömdíszítés házilag, egyedi köröm minták, egészséges köröm, műköröm videó