szepseg_otthon.jpg

Frizura készítési tippek és tanácsok

Frizura készítés otthon

Találd meg a neked legelőnyösebb hajstílust és készítsd el magadnak, otthon! Egyszerűen és könnyen elérheted, hogy minden nap új frizurával lepd meg a világot, ezzel is megszínesítve a szürke hétköznapokat! Itt megtalálod amit keresel, legyen az esküvői frizura, hullámos báli konty vagy a legújabb 2013-as frizura trend! 

Halszálka fonás készítés otthon

Erre a  különleges fonattípusra nem túlzás azt mondani, hogy minden évben és minden évszakban divatosnak számít. Látszólag igen bonyolultnak tűnik az elkészítése, valójában azonban néhány egyszerű lépésben létrehozhatjuk. halszálka fonás, halszálka fonat készítése, kötés fonás hosszú hajból

Első lépésként az egész hajunkat fésüljük az egyik oldalra, majd fogjuk össze. A copfot válasszuk két egyenlő részre. A fonás megkönnyítése érdekében egy hajgumival ideiglenesen rögzíthetjük a copf kezdetét, a hajgumit majd utólag levághatjuk.

A kettéválasztás után a haj külső részéről válasszunk le egy kis tincset és vigyük át a másik oldalra, a nagyobb tincshez, és fogjuk hozzá úgy, hogy ottmaradjon. Ugyanígy ebből a nagy tincsből is vegyünk le egy kis tincset és ezt illesszünk a másik nagy tincshez, majd visszatérve a kiinduló tincshez, folytassuk, amíg a copf végéhez nem érünk.

Minél kisebb tincseket választunk le, annál szebb eredményt kapunk. Célszerű minél szorosabbra készíteni a fonatot, mert így kapunk igazán különleges mintát, a végén pedig még lesz lehetőség lazítani rajta. Amikor az egész tincset befontuk ezzel a módszerrel, a végét rögzítsük egy hajgumival. Ha a fonatot kicsit széthúzzuk, akkor a hajunk sokkal többnek látszik, dúsabbnak hat.

Ha lépcsőzetesre van vágva a hajunk, akkor is nyugodtan kipróbálhatjuk ezt a viseletet, a kimaradt tincseket utólag hullámcsattal rögzíthetjük, vagy akár szabadon is hagyhatjuk, utóbbi módszerrel egy lazább, vagányabb hajviseletet kapunk. A sztárok is előszeretettel hordják ezt a fonatot, az elkészítéséről videót is találtok a Fonatok címke alatt.

Videó a halszálka fonás elkészítéséről

 

Hajápolási praktikák otthonra


Hajápolás


hajpakolások, hajvédelem, egészséges haj

Alkalmi frizurák házilag


Alkalmi frizura videók


esküvői frizurák, báli frizurák

Hajfonatok egyszerűen


Hajfonat videók


fonások, hullámok, fonatok

Frizurák 2013

Frizura divat, Női frizurák, Alkalmi frizurák

2013-ban a rövid és a félhosszú frizura a divat. A rövid hajhoz számtalan fazon és stílus felhasználható, ráadásul a reggeli készülődést is felgyorsítja, ha kevesebb munka van a frizuránkkal. 2013-ban a rövid hajstílushoz a kicsit vagányabb, már-már rockos vonal kerül előtérbe. Örök népszerűségnek örvend a félhosszú viselet, és ez így lesz idén is. Közel sincs vele annyi macera, mint a hosszú fürtökkel ráadásul remekül variálható frizurák készíthetőek vele. Megmutatjuk hogyan készíts természetes hullámokat otthon, ami egy buliba tökéletes választás! De egyéb alkalmi frizurák is várnak rád, sőt videó ismertetővel segítjük, hogy elkészítsd a hozzád leginkább illő frizurát! Készíts kontyot a mindennapi használathoz, fonást a nyári melegbe, vagy színezd ki az unalmas hétköznapokat egy retró masni frizurával! Cikkeinkben további érdekes női frizura trendekkel várunk, képgalériánkban pedig megtalálhatod a legújabb 2013-as tavaszi és nyári frizura divatot!

Címkék: frizura divat, női frizurák, alkalmi frizurák, frizurák 2013, haj stílusok, fonás, fonatok, konty, masni frizura, hullámos haj, természetes hullámok