szepseg_logo.jpg

Frizura készítési tippek és tanácsok

Frizura készítés otthon

Találd meg a neked legelőnyösebb hajstílust és készítsd el magadnak, otthon! Egyszerűen és könnyen elérheted, hogy minden nap új frizurával lepd meg a világot, ezzel is megszínesítve a szürke hétköznapokat! Itt megtalálod amit keresel, legyen az esküvői frizura, hullámos báli konty vagy a legújabb 2013-as frizura trend! 

2013 új frizura divatja az egyenes haj

Egyik divathullám sem tart(ott) olyan sokáig, mint a hosszú, egészséges, egyenes haj kultusza. A kezdet kezdetén meg is jelentek az első hajvasaló szerkezetek, amelyek kisebb-nagyobb égési sérülések árán, de meghozták a kívánt eredményt. Azóta természetesen megjelentek a kerámialapos és ionbevonatos csodák, ám a fodrászok még mindig egyetértenek abban, hogy nem megfelelő használattal, ezek a masinák csak ártanak a hajadnak.

Most már tehát mindenki el tudja készíteni a tökéletesen egyenes frizurát percek alatt, szakértelem nélkül. A jó frizura titka viszont a megfelelő technikák és termékek használata. Olvass utána most, hogy hogyan regulázhatod meg tincseidet úgy, hogy az eredmény dús és csillogó maradjon.

A legfontosabb, hogy hajtípusodnak megfelelő ápoló termékeket válassz. Ha vékony szálú hajad van, akkor igencsak van dolgod a formázókencét területén. Keress a drogériák polcain hajdúsító permetet, mellyel alaposan fújd be a hajad a tövektől a végekig. Ha göndör vagy hullámos koronával rendelkezel, akkor a hajegyenesítő és hajformázó krémek lesznek a legjobb barátaid. Amennyiben erős szálú és dús hajad van, úgy elég, ha csak hővédő terméket pakolsz a kosaradba.

Hogyan láss neki?

1. lépés:
egyenes haj mosása, hosszú haj mosása
A legjobb hatás elérése érdekében érdemes már hajegyenesítő hatású samponnal hajat mosni, majd a hozzá illő balzsamot elővenni. Ezután törölközővel itasd fel a felesleges vizet (ne dörzsöld a hajadat a törölközővel!) és vidd fel a hajkisimító szérumot.

Ha a diónyi adagot fésűre viszed fel és azzal fésülöd át a hajad, nagyobb az esélye, hogy egyenletesen mindenhova eloszlik. Ezután hajad felső részét rögzítsd csattal a fejtetőre.
egyenes haj készítése, egyenes haj előkészítése, egyenes haj kefélése
2. lépés:

Használj körkefét, lehetőleg sűrű sörtéjűt. Oszd a hajadat 7-8 centis tincsekre, egyesével tekerd fel őket a körkefére és húzd ki őket egyenesre, úgy, hogy még nem használsz meleg levegőt. Óvatosan engedd le a keféről a tincseket.3. lépés:egyenes haj szárítása, egyenes haj fésülése

Bontsd ki az előzőleg csattal rögzített részeket, és azokkal is ismételd meg az előző mozdulatokat. Most ismét tekerj fel tincseket a körkefére a fejbőröd irányába, de most már szárítsd végig őket, miközben leengeded a tincseket.

Ha teljesen megszárítottad a hajadat, még eloszlathatsz egy kevés hajfényt a szálakon, végül befújhatod hajlakkal.

 

Hajápolási praktikák otthonra


Hajápolás


hajpakolások, hajvédelem, egészséges haj

Alkalmi frizurák házilag


Alkalmi frizura videók


esküvői frizurák, báli frizurák

Hajfonatok egyszerűen


Hajfonat videók


fonások, hullámok, fonatok

Frizurák 2013

Frizura divat, Női frizurák, Alkalmi frizurák

2013-ban a rövid és a félhosszú frizura a divat. A rövid hajhoz számtalan fazon és stílus felhasználható, ráadásul a reggeli készülődést is felgyorsítja, ha kevesebb munka van a frizuránkkal. 2013-ban a rövid hajstílushoz a kicsit vagányabb, már-már rockos vonal kerül előtérbe. Örök népszerűségnek örvend a félhosszú viselet, és ez így lesz idén is. Közel sincs vele annyi macera, mint a hosszú fürtökkel ráadásul remekül variálható frizurák készíthetőek vele. Megmutatjuk hogyan készíts természetes hullámokat otthon, ami egy buliba tökéletes választás! De egyéb alkalmi frizurák is várnak rád, sőt videó ismertetővel segítjük, hogy elkészítsd a hozzád leginkább illő frizurát! Készíts kontyot a mindennapi használathoz, fonást a nyári melegbe, vagy színezd ki az unalmas hétköznapokat egy retró masni frizurával! Cikkeinkben további érdekes női frizura trendekkel várunk, képgalériánkban pedig megtalálhatod a legújabb 2013-as tavaszi és nyári frizura divatot!

Címkék: frizura divat, női frizurák, alkalmi frizurák, frizurák 2013, haj stílusok, fonás, fonatok, konty, masni frizura, hullámos haj, természetes hullámok