eskuvo_fejlec.jpg

esküvő szervezési tippek

Esküvőszervezés otthonról

Gyakorlatias szakértői tanácsokat adunk a témában, hogy a Nagy Nap minél emlékezetesebb legyen! Segítünk megszervezni az esküvődet, és tippekkel ötletekkel látunk el, hogyan készüljön fel mind a menyasszony, mind a vőlegény élete legnagyobb napjára!


 

Hogyan kérjem meg?

Nincs is szebb mikor két magányos szív egymásra talál és arra az elhatározásra jutnak, hogy ezt meg kellene pecsételni. De hogy is jön ez a kezdeti elhatározás? Hogy kell megkérni a nagy ő kezét? Mi az ideális pillanat?  Ez most mind kiderül!

„Lányok csak ahhoz menjetek hozzá, akinek szülnétek is”

Ezzel a mondattal búcsúztatott minket tanárunk és lánykérés, hogyan kérjem meg?, hozzá menjek?küldött tovább a nagybetűs életbe. Ennél lényegre törőbb és igaz gondolatot ritkán hall az ember. 

Nincs jövője a kapcsolatnak, ha nem párosul hozzá összhang. Ha nincs meg a közös terv és a közös cél, ami csak az összecsiszolódással és a kommunikációval érhet el egy szerelmes pár. Nagyon sokan beszélnek úgy az esküvőről és az eljegyzésről, mint egy szerződésről. Találó a kifejezés, hiszen ennek a döntésnek súlya van és azok a fránya rózsaszín felhők… nagyon megváltoznak az idő folyamán.

Hogy lehetek biztos a döntésemben?

A kérdés roppantul egyszerű. Ha megvan az összhang két ember között, akkor a döntés már adja magát. Ami fontos ebben a döntésben a teljes magabiztosság és ezt nem az évek múlása adja. Ezért is nincs rá aranyszabály. Legyen a döntés fél vagy pár év után, a lényeg az elkötelezettség érzése, egy kis szerelemmel fűszerezve.

Adjuk meg a módját?

Sokan azért haboznak a lánykérés előtt, mert nem tudják, hogy is tegyék ezt. Számtalan filmben és az interneten is romantikusabbnál romantikusabb lánykéréseket és azt csak te tudhatod, hogy mi passzol a legjobban hozzá/hozzátok.A lánykérésnek rengeteg változata van amit megelőzhet rengeteg szervezés, de lehet egy hirtelen ötlettől vezérelt esemény is. A lényeg hogy magadat add. Hiszen te teszed fel a kérdéstBridal Mirage megálmodója vagyok. Engem kértek fel, hogy bevezesselek titeket az esküvő szervezés világában. Esküvői kiegészítőket készítek egyedi elképzelések alapján már 2007 óta. Remélem soraimat élvezettel, olvassátok majd és nem fogok csalódást okozni ebben az új szerepben.

 

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

 

Esküvőszervezés otthonról

Esküvőszervezés, Esküvői ruhák, Esküvői előkészületek

A Nagy Nap tökéletessé tétele nem egyszerű feladat, de tény, hogy mindenki szeretne emlékezetes esküvőt magának. Oldalunkon ebben nyújtunk szakszerű segítséget. Az esküvőszervezés előkészületeiben valamint a lakodalom lebonyolításában is hasznos tanácsokat nyújtunk a házasodni vágyó szerelmes pároknak. Az esküvői ruha kiválasztásától, a sminken és a frizurán át, egészen a meghívók tervezéséig mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged lehet. Fontos, hogy megfelelő szakembereket válassz! Esküvőszervező munkatársunk gyakorlatias tanácsokkal könnyítik meg a választást azt illetően is, hogy például milyen fotóst kérj fel az álom esküvődre! Jó szervezést és hosszan tartó boldog házasságot kíván a Szépség Otthon csapata!

Címkék: esküvőszervezés, téli esküvő, nyári esküvő, lakodalom, esküvői előkészületek, meghívó készítés, nagy nap, eljegyzés tippek, esküvői fotós