eskuvo_fejlec.jpg

esküvő szervezési tippek

Esküvőszervezés otthonról

Gyakorlatias szakértői tanácsokat adunk a témában, hogy a Nagy Nap minél emlékezetesebb legyen! Segítünk megszervezni az esküvődet, és tippekkel ötletekkel látunk el, hogyan készüljön fel mind a menyasszony, mind a vőlegény élete legnagyobb napjára!


 

Ki a jó szakember?

Általánosságban elmondható, hogy érdemes megtekinteni a referencia anyagot egy adott szolgáltatóról. Minél több van, annál biztosabbak lehetünk a szolgáltató munkájában. Rengeteg példát tudok felsorolni miért nem érdemes olyan szolgáltatót felkérni, akinek nincs kellő tapasztalata és szaktudása, mondván hogy túl drága, vagy a szomszéd srácnak van egy új gépe majd az megcsinálja… az is jó lesz.  Hát, aki így gondolja, az ne lepődjön meg, ha ilyet kap a kezébe egy megismételhetetlen napról:
homályos fotó, rossz esküvői kép
Hogyan válasszunk?

esküvői fotós, fényképész esküvőre1. Költségvetési tervvel a kezünkben tájékozódjunk a piac adta lehetőségekről

2. Nézzük meg internetes honlapját, tájékozódjunk munkájáról

3. Válasszunk ki 3-5 szimpatikus szolgáltatót és vegyük fel vele a kapcsolatot.

4. Személyes találkozónál készüljünk fel kérdésekkel, írjuk le félelmeinket, és aki legjobban megtud nyugtatni, aki magabiztosan és logikusan válaszol kérdéseidre, az aki elnyeri a bizalmad az a ti emberetek

5. Szerződés. Az, aki profi szerződést ír az nem a ti kedvetekért írja, hanem a saját biztonsága érdekében is. A szerződés kidolgozottsága csak profizmusra utal.

 

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

 

Esküvőszervezés otthonról

Esküvőszervezés, Esküvői ruhák, Esküvői előkészületek

A Nagy Nap tökéletessé tétele nem egyszerű feladat, de tény, hogy mindenki szeretne emlékezetes esküvőt magának. Oldalunkon ebben nyújtunk szakszerű segítséget. Az esküvőszervezés előkészületeiben valamint a lakodalom lebonyolításában is hasznos tanácsokat nyújtunk a házasodni vágyó szerelmes pároknak. Az esküvői ruha kiválasztásától, a sminken és a frizurán át, egészen a meghívók tervezéséig mindent megtalálhatsz, amire csak szükséged lehet. Fontos, hogy megfelelő szakembereket válassz! Esküvőszervező munkatársunk gyakorlatias tanácsokkal könnyítik meg a választást azt illetően is, hogy például milyen fotóst kérj fel az álom esküvődre! Jó szervezést és hosszan tartó boldog házasságot kíván a Szépség Otthon csapata!

Címkék: esküvőszervezés, téli esküvő, nyári esküvő, lakodalom, esküvői előkészületek, meghívó készítés, nagy nap, eljegyzés tippek, esküvői fotós