divat.jpg

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok

Divat és öltözködés otthon

Nem kell mindig a legújabb trendek szerint öltözködnöd ahhoz, hogy csinos legyél. Ennek ellenére sokat javíthatsz a megjelenéseden, ha tudod mit vegyél fel a téli és tavaszi hidegebb hónapokban, vagy a nyári és őszi időszakban. Találd meg mi áll jól neked!


 

Ünnepi kiegészítők és ékszerek

Karácsonyhoz közeledvén úgy gondolom, hogy a ruhák mellett a kiegészítőkre is ugyanakkora hangsúlyt kell fektetni. Egy szép ruha semmit nem ér egy megfelelő kiegészítő nélkül, véleményem szerint. De egy szép kiegészítő nemcsak a ruhát díszíti fel, hanem a viselőjét is. Akár ajándéknak is megfelelő lehet.
Ünnepi kiegészítők és ékszerek
Jómagam is miközben lázasan készülök már a karácsonyra úgy döntöttem, hogy unokatestvérem mi mást kaphatna, mint ékszert. Véleményem szerint a lányok többsége kritikus az ékszer vásárlás terén. Így hát elkezdtem a megfelelőt keresni boltban, interneten remélvén, hogy rátalálok az elvárásaimnak megfelelőre. Sajnos jó ideig sikertelenül jártam, de valami csoda folytán vagy inkább az internetnek és a kitartásomnak köszönhetően rátaláltam egy csodás szegedi ékszerkészítőre.

Az összes fénykép albumát az eddig elkészített ékszereiről ámulattal néztem végig. Ezért is döntöttem úgy, hogy szeretném veletek is megosztani és bemutatni a munkásságát dióhéjban.

Először is az elérhetőségével kezdeném: Facebookon „handmade by eurphoria“ néven találjátok meg.

Az ékszereket maga készíti, az igényeiteknek megfelelően. A választék igen széles: a csodás fülbevalóktól kezdve a még szebb nyakláncokon és gyűrűkön át szinte mindent megtaláltok nála.

Engem legjobban a fülbevalók varázsoltak el, így párat meg is mutatnék:

cseresznyevirágos fülbevaló


Elsőként azt mutatnám be, amit jómagam is megrendeltem.  A cseresznyevirágokat imádom és elhihetitek, hogy a szőkéknek nagyon jól áll. Egy egyszerű mégis mutatós darab. (1. kép)

kalocsai mintás fülbevalóA kalocsai mintás ruhák mellett az ékszerekben is megjelent ez a minta. Szerintem ez egy nagyon egyedi és csinos darab. (2. kép)
Most pedig a nyakláncokból következzen egy kis bemutató:

arcképes nyaklánc


Nálam ez a nyaklánc volt az, amire azt mondtam, hogy kell. Gondolom más is van így, ha meglát egy csodás dolgot. (3. kép)
gésa nyaklánc

„ Egy gésa emlékiratai” (4. kép)


pávatollas nyaklánc

S végül de nem utolsó sorban a kedvenceim közé tartozik még ez a páva tollakkal díszített nyaklánc. (5. kép)
norvég mintás ékszerekEz ha még nem lett volna elég, akár kollekciót is tudsz rendelni tőle. A norvég minta kedvelőinek tökéletes választás. (6.kép)


Végezetül ezek az ékszerek, melyeket most itt bemutattam töredéke annak, amit láthattok. Gyűrűket, karláncokat és egyéb szép ékszert megtaláltok. Ajánlom mindenki figyelmébe, aki szereti az egyedi mégis csinos és nőies darabokat. Bár nem utolsó szempontként értékelendő az is, hogy pénztárca kímélő. Bátran keressétek fel a megadott címen és nézzetek körül.

 

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

Női divat tippek

Divat 2013, Alkalmi ruhák, Női divat, Divat tippek

A női divat szinte átszövi a mindennapjainkat. Hallunk róla a TV-ben, rádióban, olvashatunk róla az újságokban, magazinokban. Többen beleesnek abba a hibába, miszerint minden, amit látnak a kifutókon, magazinokban az jól nézhet ki saját magukon és az utcán is. Ez azonban nem így van. Nem szabad elfelejtenie senkinek a korát, illetve az alakját – divat tippjeink pont ezek elkerülésében segítenek. Nyáron szeretünk merészebb dolgokat is kipróbálni az öltözködésünkben, télen viszont azt gondolják sokan, hogy a trend háttérbe szorul. Jól be kell öltözni azt kész! Ez egy tévedés! A divat minden évszakban fontos és követhető, így télen is! A sál például az egyik olyan ruhadarab, amit több évszakban is tudunk használni. Tavasszal egy jó kiegészítőként szolgál, télen pedig melegít. Különböző méretű, anyagú, és színű sálak vannak, így a paletta nagyon széles. Tavasszal inkább a színesebb mintázatúakat részesítjük előnyben, míg télen a letisztult egyszerűbb formákat. Mindegyiket kipróbáltuk már, és szeretnénk pár ötletes és hasznos tippet adni nektek a sál hordás fortélyairól. A ruhák mellett a kiegészítőkre is ugyanakkora hangsúlyt kell fektetni. Egy szép ruha semmit nem ér egy megfelelő kiegészítő nélkül. De egy szép kiegészítő nemcsak a ruhát díszíti fel, hanem a viselőjét is. Akár ajándéknak is megfelelő lehet. A női divat mellett megmutatjuk azt is, hogy mi lesz 2013 divatja és, hogy milyen alkalmi ruhákat érdemes hordanunk idén, ha csinosak és divatosak szeretnénk lenni akár egy esküvőre, akár bálba készüljünk! Divat tippek minden mennyiségben!

Címkék: női divat, alkalmi ruhák, divat 2013, 2013-as divat, divat tippek, őszi, téli, nyári, tavaszi, divat trendek, kiegészítők, sál hordás, sál kötések