divat.jpg

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok

Divat és öltözködés otthon

Nem kell mindig a legújabb trendek szerint öltözködnöd ahhoz, hogy csinos legyél. Ennek ellenére sokat javíthatsz a megjelenéseden, ha tudod mit vegyél fel a téli és tavaszi hidegebb hónapokban, vagy a nyári és őszi időszakban. Találd meg mi áll jól neked!


 

4 tipp, hogy feldobd a pulóvered!

Jól ismert mondat, feltehetőleg mindannyiunk hallotta az anyukája szájából élete során legalább egyszer. Tisztességes gyerekként pedig egyértelműen egyikünk sem szerette ezt a szabályt betartani, pláne, ha az utasítás összefüggött a réteges öltözködéssel. Én sem voltam túl meggyőzhető típus ebben a kérdésben, és ebben nem segített az sem, ha Bridget Jones Marc Darcy-jának „menő” szarvasos pulcsijával példálóztak.
bőrdzseki, szoknya, öv, ruha hordási tippek, pulóver divat
Mivel azonban a tél kemény ellenfélnek bizonyul(t) a pulóver mindig nyer(t). Egy barátnőm mondta egyszer, hogy ő inkább csak túléli a telet, és a tavaszra koncentrál divatos öltözködés szempontjából. Annak érdekében, hogy Te ne így gondolkozz, itt van 4 szuper tipp, amivel feldobhatod a pulóveres szerelésedet és 1-2 bókot is bezsebelhetsz.

1. Kapd elő a bőrdzsekit!

A legelterjedtebb a fekete műbőr motoros verzió. Egyébként a legjobb választás is, mert tutira minden pulcsihoz jól megy, és vagányságot kölcsönöz a szettednek. Hála réteges öltözködésnek, fázni sem fogsz benne, mégis megtöröd a szokásos vastag szövetkabátos hagyományokat.

2. Hordasz szoknyát?

Ha eddig nem tetted, most biztosan fogsz. Az ilyen outfithez viszont kötelező a vastag harisnya. Válassz jó vastagot, ha bevállalós vagy, akkor jöhetnek a színes és mintás darabok (ami természetesen harmonizáljon a pulóveredben található színnel). Ha megfelelő harisnyát választasz, akkor mindegy a szoknya hosszúsága, de pulcsihoz a legjobban a térdig érő verziók passzolnak. Válassz lengébb anyagból és akkor biztosan nem fogod magad sem kövérnek, sem nagymamásnak érezni.

bőrdzseki, szoknya, öv, ruha hordási tippek, pulóver divat3. Öv, öv, öv

A XXI. századnak hála, az öv hatalmas divat lett a derekakon, amit ki is használhatsz, ha pulóverben indulsz valahová. Legjobb, ha egyszínű felsőt választasz erre a célra, ez biztosan szépen kihozza az öv színét, és az alakodat is hangsúlyozza.

Légy merész és válassz élénk színpárokat: rózsaszínt a citromsárgával, zöldet a ciklámennel, pirosat a kékkel. Ha biztosra akarsz menni és még kezdő vagy, akkor pedig egy gumis fekete öv lesz a legjobb kezdet.


4. Hosszú láncok

Magyarázni sem kell, hogy ez miért válik be. Akár V-, akár U-nyakú pulcsival van dolgod, a hosszú (legalább mell alá érő) láncok nyújtják az alakot, elvonják a figyelmet a problémásabb részekről, vagy éppen magáról a pulóverről, ha nem szeretnéd, hogy az legyen a figyelem középpontjában.

Az ötödik tipp pedig teljesen rád van bízva, csak légy merész és kreatív!

 

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

Női divat tippek

Divat 2013, Alkalmi ruhák, Női divat, Divat tippek

A női divat szinte átszövi a mindennapjainkat. Hallunk róla a TV-ben, rádióban, olvashatunk róla az újságokban, magazinokban. Többen beleesnek abba a hibába, miszerint minden, amit látnak a kifutókon, magazinokban az jól nézhet ki saját magukon és az utcán is. Ez azonban nem így van. Nem szabad elfelejtenie senkinek a korát, illetve az alakját – divat tippjeink pont ezek elkerülésében segítenek. Nyáron szeretünk merészebb dolgokat is kipróbálni az öltözködésünkben, télen viszont azt gondolják sokan, hogy a trend háttérbe szorul. Jól be kell öltözni azt kész! Ez egy tévedés! A divat minden évszakban fontos és követhető, így télen is! A sál például az egyik olyan ruhadarab, amit több évszakban is tudunk használni. Tavasszal egy jó kiegészítőként szolgál, télen pedig melegít. Különböző méretű, anyagú, és színű sálak vannak, így a paletta nagyon széles. Tavasszal inkább a színesebb mintázatúakat részesítjük előnyben, míg télen a letisztult egyszerűbb formákat. Mindegyiket kipróbáltuk már, és szeretnénk pár ötletes és hasznos tippet adni nektek a sál hordás fortélyairól. A ruhák mellett a kiegészítőkre is ugyanakkora hangsúlyt kell fektetni. Egy szép ruha semmit nem ér egy megfelelő kiegészítő nélkül. De egy szép kiegészítő nemcsak a ruhát díszíti fel, hanem a viselőjét is. Akár ajándéknak is megfelelő lehet. A női divat mellett megmutatjuk azt is, hogy mi lesz 2013 divatja és, hogy milyen alkalmi ruhákat érdemes hordanunk idén, ha csinosak és divatosak szeretnénk lenni akár egy esküvőre, akár bálba készüljünk! Divat tippek minden mennyiségben!

Címkék: női divat, alkalmi ruhák, divat 2013, 2013-as divat, divat tippek, őszi, téli, nyári, tavaszi, divat trendek, kiegészítők, sál hordás, sál kötések