divat.jpg

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok

Divat és öltözködés otthon

Nem kell mindig a legújabb trendek szerint öltözködnöd ahhoz, hogy csinos legyél. Ennek ellenére sokat javíthatsz a megjelenéseden, ha tudod mit vegyél fel a téli és tavaszi hidegebb hónapokban, vagy a nyári és őszi időszakban. Találd meg mi áll jól neked!


 

Sál hordási tippek télre és tavaszra

A sál az egyik olyan ruhadarab, amit több évszakban is tudunk használni. Tavasszal egy jó kiegészítőként szolgál, télen pedig melegít.
divat tippek télre, téli trendek, sál hordási tippek, sál kötések
Különböző méretű, anyagú, és színű sálak vannak, így a paletta nagyon széles. Tavasszal inkább a színesebb mintázatúakat részesítjük előnyben, míg télen a letisztult egyszerűbb formákat. Én mindegyiket kipróbáltam már, és nagyon szeretem őket. Pár ötletes és hasznos tippet szeretnék adni. (Képek a cikk végén!)

Az első a már jól ismert, „kettőbe hajtom és átdugom” módszer!

Ezt kicsit bővebben. Gyakorlatilag szinte bármilyen sálból megvalósítható, kivéve a díszsálakból( amik kb 30-40cm hosszúak).

A folyamat a következő: Fogod a sálat, kettőbe hajtod, majd a nyakadra ráteszed. A kialakult lyukon átdugod a lógó sálvégeket, egy kicsit kicsinosítod és készen is van. Alkalmas viselet egy farmerkabáthoz, vagy épp egy csinos szövetkabáthoz. A fantáziádra van bízva, hogy mihez veszed fel.


A második a „duplacsomós” módszer!

Szintén a nyakba vesszük a sálat. Az egyik végét kicsit hosszabbra hagyjuk. Ez azért kell mert a hosszabban hagyott felét átvetjük még egyszer a nyakunkon. Így teljesen körbe van tekerve a nyakon és elől lelóg a két sálvég. Ezután egy kicsit bonyolultabb lépés jön, de nem vészes. A rövidebben hagyott sálvégen átvetem a hosszabbat, és miután ezt megtettem az előzőleg kialakított lyukon, ami a nyakunk körül van átfűzöm a hosszabb felét. Végezetül a  kétszer körbetekert lyukon visszadugom a hosszabb részt.   Szintén nagyon jópofa viselet, és nem utolsó sorban maximálisan megvédi a nyakat a hidegtől.


A harmadik módszert kötött sálakkal próbáltam ki

Szintén kettőbe hajtom a sálat és a nyakam köré rakom. A hurkon most csak az egyik sálvéget dugom át, majd a másikat alulról. Jó meleg és divatos viselet is egyben.


A következőt  pedig rövidebb sálakhoz ajánlom

A sálat a nyakunkba tesszük, hagyunk egy rövidebb és egy hosszabb részt. A hosszabbat átvetem a rövidebben majd pedig alul áthúzom, de nem teljesen. A kialakult hurokra vagy ha úgy tetszik masni szerűségre lehet kitűzőt, virágot tenni díszítésként. Az egyik személyes kedvencem, ez a fajta sálkötés.

A cikkben olvasott sál hajtások képekben:

 

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

Női divat tippek

Divat 2013, Alkalmi ruhák, Női divat, Divat tippek

A női divat szinte átszövi a mindennapjainkat. Hallunk róla a TV-ben, rádióban, olvashatunk róla az újságokban, magazinokban. Többen beleesnek abba a hibába, miszerint minden, amit látnak a kifutókon, magazinokban az jól nézhet ki saját magukon és az utcán is. Ez azonban nem így van. Nem szabad elfelejtenie senkinek a korát, illetve az alakját – divat tippjeink pont ezek elkerülésében segítenek. Nyáron szeretünk merészebb dolgokat is kipróbálni az öltözködésünkben, télen viszont azt gondolják sokan, hogy a trend háttérbe szorul. Jól be kell öltözni azt kész! Ez egy tévedés! A divat minden évszakban fontos és követhető, így télen is! A sál például az egyik olyan ruhadarab, amit több évszakban is tudunk használni. Tavasszal egy jó kiegészítőként szolgál, télen pedig melegít. Különböző méretű, anyagú, és színű sálak vannak, így a paletta nagyon széles. Tavasszal inkább a színesebb mintázatúakat részesítjük előnyben, míg télen a letisztult egyszerűbb formákat. Mindegyiket kipróbáltuk már, és szeretnénk pár ötletes és hasznos tippet adni nektek a sál hordás fortélyairól. A ruhák mellett a kiegészítőkre is ugyanakkora hangsúlyt kell fektetni. Egy szép ruha semmit nem ér egy megfelelő kiegészítő nélkül. De egy szép kiegészítő nemcsak a ruhát díszíti fel, hanem a viselőjét is. Akár ajándéknak is megfelelő lehet. A női divat mellett megmutatjuk azt is, hogy mi lesz 2013 divatja és, hogy milyen alkalmi ruhákat érdemes hordanunk idén, ha csinosak és divatosak szeretnénk lenni akár egy esküvőre, akár bálba készüljünk! Divat tippek minden mennyiségben!

Címkék: női divat, alkalmi ruhák, divat 2013, 2013-as divat, divat tippek, őszi, téli, nyári, tavaszi, divat trendek, kiegészítők, sál hordás, sál kötések