divat.jpg

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok

Divat és öltözködés otthon

Nem kell mindig a legújabb trendek szerint öltözködnöd ahhoz, hogy csinos legyél. Ennek ellenére sokat javíthatsz a megjelenéseden, ha tudod mit vegyél fel a téli és tavaszi hidegebb hónapokban, vagy a nyári és őszi időszakban. Találd meg mi áll jól neked!


 

Romantikus darabok – nem csak alkalmakra

Hirtelen elérkezett a tavasz és nemcsak a téli, hanem esetenként a vékonyabb kabát is lekerült rólunk, mert valljuk be: az időjárás már-már a nyárba fordul. Mit viseljünk, ha nőiesek és elegánsak akarunk lenni, valamint szerelmes, vagy éppen csak kellően romantikus stílust szeretnénk kifejezni öltözködésünkkel? Összegyűjtöttem néhány ötletet, remélem megtaláljátok a kedvetekre való kombinációt.

Szívecske mintacsipkeruha, hátdekoltázs, romantikus ruhadarabok
A romantikus hangulat elengedhetetlen kelléke egy bármilyen szívekkel díszített ruha vagy felső viselése. Vegyünk fel hozzá színben passzoló, lehetőleg minta nélküli szoknyát vagy nadrágot, figyeljünk arra, hogy különböző mintákat ne kombináljunk, kizárólag rendkívüli esetben.

Hátdekoltázs
Napjainkban gyakran találkozunk a háton dekoltált (ez lehet sima kivágás, mintát formázó vagy csipkével díszített rész) felsőkkel vagy ruhákkal. Ezek szintén a romantikus ruhatár kötelező elemei. Ha ez a ruhadarab még rózsaszín is, az még inkább erősíti a romantikus vonalat.

Csábító vörös
A vörös szín időtlen idők óta a szerelem és a csábítás kifejezője, nem véletlen, hogy a szerelemmel kapcsolatos színek közül is a piros vagy a vörös jut elsőként eszünkbe. Igazán mutatós egy tetőtől talpig vörös párosítás, de fehér vagy fekete színnel kombinálva egy vörös nadrág vagy egy világosabb blúz is kiváló választás. A vörös rúzs (persze csak a merészebbeknek) az idei tavasz egyik legfontosabb divatkelléke.

Csipke minden mennyiségben
Az egyik legromantikusabb anyag, ami újra és újra különböző változatokban mindig megtalálható a ruhatárunkban, az a csipke. Manapság a blúzokat, táskákat, kendőket, szoknyákat, de gyakran még a nadrágokat is díszítő anyagról van szó, amely, ha megfelelően hordjuk, sejtelmesen szexi vagy visszafogottan elegáns összhatást eredményez.

Nyaklánc gyöngyökkel
A kisebb-nagyobb, színes és egyszínű gyöngyök ismét a virágkorukat élik, szinte minden ruha összeállítást feldob vagy megszínesít, egy egyszerű nadrág-blúz kombinációból is kifejezetten elegáns hatást tud kihozni. Akár több sorból álló, akár visszafogottabb stílusú gyöngysorokat viselünk, mindenképpen romantikus lesz az eredmény. Vacsorára, randevúra, megbeszélésre egyaránt tökéletes választás, viszont a gyöngyöknél fontos a mértéktartás, ezekre a darabokra is érvényes a közmondás, hogy a kevesebb néha több.

 

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

Női divat tippek

Divat 2013, Alkalmi ruhák, Női divat, Divat tippek

A női divat szinte átszövi a mindennapjainkat. Hallunk róla a TV-ben, rádióban, olvashatunk róla az újságokban, magazinokban. Többen beleesnek abba a hibába, miszerint minden, amit látnak a kifutókon, magazinokban az jól nézhet ki saját magukon és az utcán is. Ez azonban nem így van. Nem szabad elfelejtenie senkinek a korát, illetve az alakját – divat tippjeink pont ezek elkerülésében segítenek. Nyáron szeretünk merészebb dolgokat is kipróbálni az öltözködésünkben, télen viszont azt gondolják sokan, hogy a trend háttérbe szorul. Jól be kell öltözni azt kész! Ez egy tévedés! A divat minden évszakban fontos és követhető, így télen is! A sál például az egyik olyan ruhadarab, amit több évszakban is tudunk használni. Tavasszal egy jó kiegészítőként szolgál, télen pedig melegít. Különböző méretű, anyagú, és színű sálak vannak, így a paletta nagyon széles. Tavasszal inkább a színesebb mintázatúakat részesítjük előnyben, míg télen a letisztult egyszerűbb formákat. Mindegyiket kipróbáltuk már, és szeretnénk pár ötletes és hasznos tippet adni nektek a sál hordás fortélyairól. A ruhák mellett a kiegészítőkre is ugyanakkora hangsúlyt kell fektetni. Egy szép ruha semmit nem ér egy megfelelő kiegészítő nélkül. De egy szép kiegészítő nemcsak a ruhát díszíti fel, hanem a viselőjét is. Akár ajándéknak is megfelelő lehet. A női divat mellett megmutatjuk azt is, hogy mi lesz 2013 divatja és, hogy milyen alkalmi ruhákat érdemes hordanunk idén, ha csinosak és divatosak szeretnénk lenni akár egy esküvőre, akár bálba készüljünk! Divat tippek minden mennyiségben!

Címkék: női divat, alkalmi ruhák, divat 2013, 2013-as divat, divat tippek, őszi, téli, nyári, tavaszi, divat trendek, kiegészítők, sál hordás, sál kötések