divat.jpg

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok

Divat és öltözködés otthon

Nem kell mindig a legújabb trendek szerint öltözködnöd ahhoz, hogy csinos legyél. Ennek ellenére sokat javíthatsz a megjelenéseden, ha tudod mit vegyél fel a téli és tavaszi hidegebb hónapokban, vagy a nyári és őszi időszakban. Találd meg mi áll jól neked!


 

Horgolt kincsek a Ruha-szigetről!

Azoknak az anyukáknak, akik szeretnének minél csinosabban, divatosabban öltözködni, gyakran korlátozott lehetőségeik vannak kiegészítők tekintetében, hiszen a kisbabák előszeretettel használnák az ékszereket játékként, rágcsálnivalóként. Sokan álmodnak arról a lehetőségről, hogy édesanyaként ne kelljen elbúcsúzni az egyéni és nőies megjelenés alapelemeitől, az ékszerektől.
baba-mama divat, horgolt nyaklánc, rágóka babáknak
Bizony, erre a problémára is megszületett a tökéletes megoldás: kézzel készített, egyedi tervezésű nyakláncok az anyukák számára, amelyeknek még az alapanyaga is „bababarát”: 100% öko pamutból és natúr szálkamentes kezeletlen fából készülnek.

Jó az anyukáknak, hiszen a fém érzékenyek is bátran viselhetik (nem allergizáló anyagból készül); és jó a babáknak is, hiszen rágcsiként is funkcionálhat és akár hosszabb időre is leköti a kicsi figyelmét, játszhat vele, amíg anyu pelenkázással vagy más fontos dologgal foglalatoskodik.

A speciálisan anyukáknak és kismamáknak tervezett nyakláncok különböző színekben kaphatók egy exkluzív kollekció tagjaiként és minden darab fel van készítve arra az esetre, ha a kisbabának megízlelni támad kedve.

Az egyedi gondossággal készült ékszerek kifejezetten strapabíróak és egyszerű a tisztításuk: kézmeleg vízben kiöblíthetőek és nem eresztik a színüket sem. Egyedi, magas minőségű, magyar kézműves termékekről van szó, tehát ha valami, akkor ezek igazán megbízhatóak. Bizonyos típusoknál a horgolt golyókat mozgatni is lehet, így a baba finom motorikus képessége is fejlődik; a nyakláncon található puha, mégis érdes felületű golyócskák fogzás idején akár a kicsi kedvenc rágcsijává is válhatnak.

Ezek között mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt, gazdag színvilág és egyedi kialakítás jellemez minden egyes darabot. Különféle formákban kaphatóak a termékek, a tavaszi és nyári divatszínekhez igazodva, ezek a nyakláncok minden anyukának egyedi és nőies megjelenést kölcsönöznek.

A horgolt nyakláncokról még több infó itt!

 

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

Női divat tippek

Divat 2013, Alkalmi ruhák, Női divat, Divat tippek

A női divat szinte átszövi a mindennapjainkat. Hallunk róla a TV-ben, rádióban, olvashatunk róla az újságokban, magazinokban. Többen beleesnek abba a hibába, miszerint minden, amit látnak a kifutókon, magazinokban az jól nézhet ki saját magukon és az utcán is. Ez azonban nem így van. Nem szabad elfelejtenie senkinek a korát, illetve az alakját – divat tippjeink pont ezek elkerülésében segítenek. Nyáron szeretünk merészebb dolgokat is kipróbálni az öltözködésünkben, télen viszont azt gondolják sokan, hogy a trend háttérbe szorul. Jól be kell öltözni azt kész! Ez egy tévedés! A divat minden évszakban fontos és követhető, így télen is! A sál például az egyik olyan ruhadarab, amit több évszakban is tudunk használni. Tavasszal egy jó kiegészítőként szolgál, télen pedig melegít. Különböző méretű, anyagú, és színű sálak vannak, így a paletta nagyon széles. Tavasszal inkább a színesebb mintázatúakat részesítjük előnyben, míg télen a letisztult egyszerűbb formákat. Mindegyiket kipróbáltuk már, és szeretnénk pár ötletes és hasznos tippet adni nektek a sál hordás fortélyairól. A ruhák mellett a kiegészítőkre is ugyanakkora hangsúlyt kell fektetni. Egy szép ruha semmit nem ér egy megfelelő kiegészítő nélkül. De egy szép kiegészítő nemcsak a ruhát díszíti fel, hanem a viselőjét is. Akár ajándéknak is megfelelő lehet. A női divat mellett megmutatjuk azt is, hogy mi lesz 2013 divatja és, hogy milyen alkalmi ruhákat érdemes hordanunk idén, ha csinosak és divatosak szeretnénk lenni akár egy esküvőre, akár bálba készüljünk! Divat tippek minden mennyiségben!

Címkék: női divat, alkalmi ruhák, divat 2013, 2013-as divat, divat tippek, őszi, téli, nyári, tavaszi, divat trendek, kiegészítők, sál hordás, sál kötések