termektesztek.jpg

Kozmetikai termék tesztek és vélemények

Terméktesztek

Ebben a részlegben olyan kozmetikai és bőrápoló készítményeket véleményezünk, melyeket a mindennapok során használunk. A legtöbben nem engedhetjük meg magunknak, hogy az összes ilyen terméket megvásároljuk és eldöntsük, hogy melyik volt a legjobb. És erre nincs is szükség. Termékteszt rovatunkban alapos vizsgálatnak vetjük alá ezeket a cikkeket, így megtudhatod, melyik kozmetikumot érdemes megvenned és melyikeket a polcon hagynod.


 

Színes spirál teszt

Az idei nyár megkerülhetetlen sminktartozékai lettek a színes színes spirál tesztszempillaspirálok, hiszen a márkák - legyen szó drogériás budget vagy high end cégről - csak úgy ontják magukból ezeket az izgalmas termékeket. A színek pedig élénkek, vibrálóak és egyre változatosabbak. A mai posztban három - egy budget, egy high street és egy high end - spirál tesztjét láthatjátok.

 


Budget - H&M Colorful Lashes Mascara

H&M Colorful Lashes MascaraH&M Colorful Lashes Mascara

A szépséges pasztell-menta tubus, még szépségesebb nagggyon csillámos menta festéket rejt. A kefe kemény szilikon fogacskákkal van ellátva, kicsit kényelmetlen a használata, de azért egész jól fel lehet vele vinni a festéket. Nem a kedvencem ez a megoldás, de azért kibírható. A pillákat egészen jól befedi, pedig egy világos színről van szó, de ettől függetlenül ő jobban mutat vagy a fekete pillák végein, vagy csak az alsó pillasoron.


High Street - L'Oréal Mega Volume Miss Manga - Turquoise

Chanel Inimitable Waterproof MascaraChanel Inimitable Waterproof Mascara

Miss Manga spirál vakítò türkizben??? Naná, hogy jöhet! Szuper darab, az eredeti fekete verzió minden jó tulajdonsága egészül ki a hihetetlenül kék színnel: nagyszerű kefe, dúsít és hosszít, igéző pilláink lesznek tőle és tényleg figyelemreméltó a pigmentáltsága, tökéletesen bevon minden szálat és a festék száradás után is élénk marad. Nem egy szolid, hétköznapi darab, de csak az alsó pillasorra használva szerintem bárhol bevállalható. Nagyszerű spirál, nekem ez a kedvencem a három közül.


High End - Chanel Inimitable Waterproof Mascara - Violet Touch

L'Oréal Mega Volume Miss MangaL'Oréal Mega Volume Miss Manga

Ez a lila Chanel spirál a legújabb nyári kollekció egyik darabja. A csomagolása nagyon elegáns, egyértelműen a legszebb a három közül. A keféje szilikonszálas, normál méretű, jó vele dolgozni, bár a kisebb szálakat nem olyan könnyű elérni a ducibb vége miatt. A festéknek tompább, sötétlila színe van, nem túl látványos a pillákon, elég visszafogott, de azért tetszetős a végeredmény, nagyszerű hétköznapokra, akár munkába is. A formula vízálló, nagyon tartós és elég nehéz lemosni.

 

Otthoni szőrtelenítés tippek és tanácsok


Szőrtelenítés


epilálás, pedikűr, gyantázás

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok


Divat


öltözködési tanácsok, divat tippek

Otthoni mozgás és egészség tippek és tanácsok


Mozgás és egészség


edzéstervek, étrendek, gyakorlatok