termektesztek.jpg

Kozmetikai termék tesztek és vélemények

Terméktesztek

Ebben a részlegben olyan kozmetikai és bőrápoló készítményeket véleményezünk, melyeket a mindennapok során használunk. A legtöbben nem engedhetjük meg magunknak, hogy az összes ilyen terméket megvásároljuk és eldöntsük, hogy melyik volt a legjobb. És erre nincs is szükség. Termékteszt rovatunkban alapos vizsgálatnak vetjük alá ezeket a cikkeket, így megtudhatod, melyik kozmetikumot érdemes megvenned és melyikeket a polcon hagynod.


 

A tökéletes korrektor nyomában: Avon Clearskin Blemish Clearing korrektor

Sokféle hiba lehet az ember bőrén, kár is ezt tagadni. Pattanások, táskák a szemek alatt- mind-mind takargatnivaló dolog. A most bemutatásra kerülő korrektor inkább előbbiekre próbál megoldást nyújtani! Na de ebből mi igaz? Ennek próbálok utánajárni, tarts velem, hogyha érdekelt vagy a témában! 

avon clearskin korrektor

Nagyon sok marketing szöveg közül nehéz kiválasztani azt, ami jó, hangzatos és nem érzi úgy az ember, hogy átvágják a palánkon. Én néha a csomagolás alapján is hajlamos vagyok dönteni, így akadt a kezembe ez a korrektorstift is. Fiatalos, színes, mi kell még? Már csak az, hogy beváltsa azt, amit ígér! 

A termék a jól megszokott 4 grammos kiszerelésben érkezik. Kibontás után találhatjuk szembe magunkat egy negatívumként felemlegethető dologgal: csak egy színben kapható, az is a világosabb, sárgásabb bőrtónusúaknak kedvez. Ami megcsap az a már jól megszokott kénes szag, ami egyébként már a tapasztalt, és sok terméket használók körében ismert lehet a Dermofil paszta révén. A használat elején nincs gond ezzel az illattal, de nap végére erősödik, mi több zavaróvá is válhat, ami nem feltétlenül kedvez a terméket használónak. 

avon korrektoravon blemish clearing

Pattanáselfedést ígér ez a korrektor, egy kis szárítással megspékelve. Utóbbit be is tartja, már-már túl szárítja a rondaságokat. Viszont ennek a tulajdonságának hála, a pattanás körüli rész kiszáradhat, sebesebb pattanás esetén pedig leszáradt bőrdarabkák fordulnak elő. Persze ez jó jel, hiszen dolgozik a termék, látszik rajta, de tegyük a szívünkre a kezünket: jobb lenne, ha melléktermék nélkül dolgozna a hasznunkra ez a korrektorstift. 

A pattanásokat maradéktalanul nem tünteti el, a kisebbekkel gond nélkül elbánik, de a nagyobb, mérgesebb darabokkal több ideig birkózik, ami a bőr többszöri újrakenésével inkább több galibát okoz, mintsem megoldást visz véghez.  Púderrel fixálva kb. 3 órát marad a helyén, ami szerintem édeskevés, igazítást igényel. Ellenben a szárító hatása nagyon is ott van. Ha ehhez tud idomulni a tulajdonos, nincs gond, mert az ára, a szárító hatása és a világosabb bőrűeknek való kedvezés a színskálát illetően mind-mind mellette szól. De a rövid hatóidő, és a kellemetlen illat sokat levonhat az örömteli használatból!

 

Otthoni szőrtelenítés tippek és tanácsok


Szőrtelenítés


epilálás, pedikűr, gyantázás

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok


Divat


öltözködési tanácsok, divat tippek

Otthoni mozgás és egészség tippek és tanácsok


Mozgás és egészség


edzéstervek, étrendek, gyakorlatok