sztarszepseg.jpg

Szépségápolás tippek és tanácsok sztároktól

Sztár szépség tippek

A hírességek számára fontos, hogy mindig csúcsformában mutatkozzanak a nyilvánosság előtt. Azonban sokuk igen nagy áldozatot is képes meghozni a szépségért és a sikerért. Sztár szépség rovatunkban celebektől és hírességektől kaphattok hasznos tanácsokat és tippeket. 

Tóth Gabi átalakult!

A fiús stílusáról ismert vadóc énekesnőre még a családja is alig ismert rá, miután úgy döntött változtat megjelenésén.

A magyar Pinknek is nevezni szoktál Tóth Gabit, aki rövid szőke tincseit hosszú barna Ombre-hajra váltotta. Mint elmondta a döntés hátterében az állt, hogy megszabaduljon a leminősítéstől, ugyanakkor megjegyezte: "Az elmúlt években férfiként éltem az életem, és mindig is valamiféle férfias energia vett körül."
Tóth Gabi átalakultNem csak frizurája változott meg Gabinak, hiszen kebleit is megoperáltatta. Az újítások olyannyira megnövelték az énekesnő amúgy sem szegényes önbizalmát, hogy ezután lényegesen kevesebb sminkkel megy el a fellépésekre, melyeket korábban az extremitás jellemzett.

Az új stílus nem csak a megjelenésén, de zenéjében is megmutatkozott, hiszen legújabb dala már nem rock, hanem elektro-pop műfajt képvisel. Tóth Gabi új stílusát és dalát a következő klipben tekinthetitek meg. Hogy tetszik?

 

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok


Bőrápolás


testkezelések, krémek, masszázsok

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok


Divat


öltözködési tanácsok, divat tippek