szepseg_otthon.jpg

Otthoni mozgás és egészség tippek és tanácsok

Mozgás és egészség otthon

A szép külső elengedhetetlen feltétele a megfelelő testmozgás és a helyes táplálkozás. A sport és a mozgásmánia hívei állítják, hogy az egészséges életmód nem csak tested fittségéhez, de még lelki egyensúlyod megőrzéséhez is hozzájárul. Ezért javasoljuk olvasd el cikkeinket és mozogj rendszeresen! Szakértői tanácsokkal, otthoni edzéstervekkel és étrendekkel várunk! 

Nőnek lenni jó! Vagy még sem?

A mai világban, már nagyon sok mindenben felborultak a szerepek. A nőknek 2 munkahelyük van, gyerek nevelés és a háztartás vezetése mellett. De még így is maradjon nő a nő! Legyen szexi, jó munkaerő, jó anya, feleség, barát-barátnő. Ezen túl legyen csinos, jól öltözött, ápolt, vicces. Mi eláruljuk, hogy mindez, hogyan is lehetséges. Testi és lelki hangsúly a megoldó kulcs!testi-lelki tuning

Kezdjük a külsőségekkel: 

Ha van egy kis szabad időd és anyagi kereted akkor kezd egy kis kényeztetéssel szakemberek kezei közt. Már ha csak 2 hetente mész el Kozmetikushoz szemöldökszedésre, pillafestésre, esetleg egy kis masszázsra, havonta egy kis arckezelésre, akár testkezelésre. Nem kell minden egyszerre, és egy kis praktikával akár ez könnyebben is megoldódhat a havi kereten belül. Akár minden héten pár száz forintot gyűjtesz a perselybe, már is finanszírozni tudod a havi kiadást egy kis kényeztetésre testileg, de ezek által már lelkileg is.

Tovább haladva egy kis fodrászkodás is beleférhet a külsőségekhez. Ezek mellett akár egy kis szoláriumba is befeküdhetünk, mely ilyenkor a hideg ellen is jó, hisz feltölt minket energiával és egy kis D-vitaminnal, mely, mint tudjuk ilyenkor még fontosabb ásványi anyag, hisz ez segít bennünket a fertőzések elkerülésében. Mindezek által, ha jó formába hozod magad, akkor igaz is lehet a mondás, hogy az Első (külső) benyomás alapján ítélik meg az ember lányát.

Talán a másik legfontosabb tényező még a testmozgás! Reggelente egy kis torna a gyerekekkel, munkába menet gyalog vagy kerékpárral, esténként pedig egy fél órás aerobik, jóga, meleg fürdő. Legfontosabb pedig az egészséges életmód, táplálkozás.

megfelelő táplálkozásLelkileg is feltuningulhatjuk magunkat:

Ahogy a fentiekben már említettem a testi ápolás is segít a lelki egyensúly megtartásában! Hiszen akár egy kényeztető masszázs egy stresszes hét után vagy egy kis futás, torna, jóga már segít is a feszültség leadásában és a rejtett érzelmek kiadásában!

Mindezek mellett tudunk majd együttes erővel figyelni arra, hogy a gyermekeinkkel türelmesek tudjunk maradni, jó ízűen, szabadon nevethessünk egymás között, a férjünk vonzónak tartson. Hisz ha belül minden tökéletes, ez kívülről még jobban fog látszódni. Lelkileg is rendbe kell hoznunk magunkat, ha kell, egész nap hangosan mondjuk ki problémáinkat, barátainkat kérni sem kell, meg fognak hallgatni szívesen, csak alkalmat és időt kell rá találni, szakítani.

Sajnos a manapság a kor előre haladtával a követelmények is mire figyeljen egy nőmásabbak. Mint a címlapokon kinéző retusált modellek, melyeket a férfiak nyálukat csorgatva lesik, és persze elvárnák, hogy számunkra is követő példaképként foglaljanak státuszt életünkben.

Ez által a követelmények közé sorolhatjuk a sminkelést, valljuk be, hogy hiába mondják azt a férfiak, hogy nekik ez nem számít, nem tetszik, hiszen még is csak azokat a lányokat szúrják ki rögtön akiken több a smink, ezért csajok inkább legyen egy kis smink rajtunk mint, hogy semmi. Tovább folytatva a felsorolást a fodrászkodást, divatos öltözet, fogyókúrát, és persze a szőrtelenítés, mely ez esetben nem rossz elvárás, hisz higiénikusság szempontjából is jó.

Tehát minden kis időt és egy kis spórolt pénzt, ha lehet, fordítsuk magunkra, lelkileg-stressz levezetés, testileg-csinosítás, egészséges táplálkozás. A végeredmény fogja megköszönni!

 

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok


Bőrápolás


testkezelések, krémek, masszázsok

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok


Divat


öltözködési tanácsok, divat tippek

Mozgásmánia és egészség

Otthoni edzés, Egészséges életmód, Otthoni fitnesz

Mi jut eszetekbe arról, hogy valaki fitt? Tornaterem, órákig tartó izzadás, vagyonok a fitnesz bérletre és még sorolhatnánk. Ezek nem éppen a legvonzóbb gondolatok számunkra, főleg, ha anyagi és időbeli korlátaink akadályoznak, valamint a kellő mennyiségű elszántság is hiányzik. Tehát ezeket most felejtsük is el és térjünk át az otthon is megvalósítható testedzésre. Oldalunkon változatos edzés tippeket olvashatsz, melyekkel a fogyás könnyebb a testformálás pedig még hatékonyabb lesz! Sportedző munkatársunk bemutatja, hogyan használd a különféle sporteszközöket. Fitball, gimnasztikai labda, fitnesz labda - számos neve van ennek a nagyszerű sportszernek. Előnye hogy otthonra könnyen beszerezhető, olcsó és a tárolása sem bonyolult. Sokoldalúan felhasználható, ugyanis a jógától kezdve a gerinctornán át az erősítésig mindenre jó. Megmutatjuk, hogyan készíts fillérekből lábsúlyt házilag, amit utána használhatsz futáshoz, popsi és láb formálásához. Legyen szó diétáról vagy csak egészségesebb táplálkozásról, étrend táblázataink nagyon hasznosak lehetnek, hogy hozzájárulj testi egyensúlyodhoz és fitt életedhez!

Címkék: otthoni edzés, egészséges életmód, mozgásmánia, otthoni fitnesz, étrend táblázat, otthoni étrend, otthoni edzésterv, páros edzés, gyakorlatok otthonra, fogyás otthon