kormok_sminkek.jpg
 

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok

Körömápolás otthon

A köröm egészsége nagy mértékben hozzájárul szépségünkhöz, ezért fontos rendszeresen időt szánni rá! Megmutatjuk, hogyan készíts egyedi köröm mintákat és műkörmöket házilag. A műkörömépítés mellett a különböző körömbetegségekről is szót ejtünk! Ápold a körmöd otthon! 

Színátmenetes körömfestés készítése házilag

Van egy újabb trükk, amivel egyedivé varázsolhatod körmeidet. Nagyon egyszerű festési módszer, úgyhogy azok se keseredjenek el, akiknek nincs túl nagy kézügyességük, ők is biztosan el fogják tudni készíteni saját körmükön ezt a technikát. Nem kell hozzá mást tenned, mint előkészítened néhány eszközt: színes körömlakkok, körömlakk átmenetes körömhöz

- két általad kiválasztott színű körömlakk
- egy tiszta mosogatószivacs
- egy átlátszó irattartó kis mappa –bugyi


Elkészítés:

1. lépés: Fesd ki a körmeidet az egyik színnel és várd meg, amíg teljesen megszárad. Ez lehet a sötétebb szín is, teljesen az egyéniségedre van bízva, melyik színt szeretnéd alul/ felül látni.
Tipp: Visszafogottabb a hatás, hogy ha hasonló árnyalatú színeket választasz, viszont variáld, válogass nyugodtan, hiszen ez a trükk az egyediségről szól.
átmenetes körömfestés elkészítése házilag2. lépés: A másik színből fess rá egy keveset a mappára, itasd fel a szivaccsal és nyomkodd a körmödre. Ezt a lépést játszd el minden körmödnél kétszer-háromszor, mert csak úgy fogod elérni a várt eredményt. A nyomkodást alulról kezdd és addig haladj felfelé, ameddig szeretnél.

3. lépés: Fesd le a körmödet átlátszó körömlakkal. Ez a lépés színátmenetes körömfestésazért fontos, mert így az apró pöttyök, amik a szivaccsal keletkeztek elmosódnak, és még jobban átmenetes hatás lesz a két szín között.

4. lépés: Mosd le egy kis acetonos vattával a szivacsot és a mappát, így olyan, mintha semmit nem tettél volna velük, a rendeltetésszerű használaton kívül.

Remélem sikerül elérned a tökéletes átmenetet. Próbálkozz, gyakorolj, hogy az ismerőseid azt hihessék, hogy minden nap profi manikűrös ápolja körmeid.

 

Műkörömépítés otthon


Műköröm videók


köröm minták, festések, köröm lakkok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok


Bőrápolás


testkezelések, krémek, masszázsok

Manikűr házilag

Körömápolás, Köröm minták, Francia köröm

Ahhoz, hogy tökéletesen nézzünk ki, gondoljunk egy kicsit a körmünkre is. Az ápolt kéz és köröm sok mindent elárul a személyiségünkről és hozzájárulhat a megjelenésünkhöz. A köröm lehet egy „személyes névjegykártya” is, hiszen egy interjú során az ápolatlan kéz nem jó benyomást tesz amikor üdvözlésképpen kezet nyújtunk a munkáltatónak. Nem csak nekünk nőknek kell erre odafigyelni, hanem a férfiaknak is. Ahhoz, hogy egészséges maradjon a körmünk nem elég csak ápolni, az egészséges étrend is fontos! Sajnos nem mindenki van megáldva természetes gyönyörű körmökkel, de a megfelelő gondoskodással ellehet érni a kívánt hatást. Ha pedig ezzel megvagy, segítünk hogyan készíts magadnak egyedi köröm mintákat és köröm festéseket! Akinek viszont nincs affinitása a minták festegetéséhez vagy nem szereti a matricás megoldást, használhat bátran körömnyomdát is. Egyszerű, viszonylag gyors és úgy variálhatjuk ahogy nekünk tetszik – ennek a módszernek az alkalmazásában is segítünk neked! Az pedig egészen biztos, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését, ha szép, igényes francia manikűr eredményét látja valaki kacsóján. Épp ezen felbuzdulva jutottunk arra a következtetésre, hogy megosztjuk veletek az egyszerű francia manikűr elkészítésének titkát, hogy Ti is könnyen elsajátíthassátok és alkalmazhassátok otthon! Szentelj elegendő időt és figyelmet a körömápolásra!

Címkék: köröm minták, manikűr, francia köröm, körömápolás otthon, márványos festés, körömlakkozás lépései, körömdíszítés házilag, egyedi köröm minták, egészséges köröm, műköröm videó