kormok_sminkek.jpg
 

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok

Körömápolás otthon

A köröm egészsége nagy mértékben hozzájárul szépségünkhöz, ezért fontos rendszeresen időt szánni rá! Megmutatjuk, hogyan készíts egyedi köröm mintákat és műkörmöket házilag. A műkörömépítés mellett a különböző körömbetegségekről is szót ejtünk! Ápold a körmöd otthon! 

Körömdíszítés egyszerűen, körömnyomdával

Egy újabb hasznos kis fortéllyal kedveskedek most nektek. Akinek nincs affinitása a minták festegetéséhez vagy nem szereti a matricás megoldást, használhat bátran körömnyomdát. Egyszerű, viszonylag gyors és úgy variálhatjuk ahogy nekünk tetszik!Körömdíszítés körömnyomdával

Hat dologra van szükségünk összességében a nyomdázáshoz! (a nyomda kellékeit egyben megvásárolhatod, ha esetleg még nem lenne otthon)

• Nyomdázó
• Lehúzó penge (mindenképp fém pengének kell lennie)
• Mintakorong (több minta közül tudsz választani)
• Mintázó lakk
• Alapozó lakk
• Fedőlakk

Elsőként mindenképp válassz olyan lakkokat, amiket szeretsz és harmonizálnak is egymással. Lehetőleg a mintázó lakk üssön el az alapozó lakk színétől, hogy a mintád rendesen látható maradjon. Ha megvannak a színek, akkor első lépésként az alapozó lakkal fesd ki a körmeidet, majd hagyd teljesen megszáradni.

Ha ezzel megvagy, válaszd ki a mintát amit a körmödre szeretnél nyomdázni. A mintázó lakkal húzd le a mintát, majd a nyomdázóval finoman itasd fel a lakkot és biztos kézzel nyomd rá a körmödre. Ízlés szerint kitalálhatod hogy minden körmödre teszel mintát vagy csak néhányra. A lényeg hogy mindig várd meg hogy kellőképp megszáradjon a mintád, ne kenődjön el.

Ha a nyomdázással elkészültél teljesen, akkor a legutolsó lépés következik, méghozzá hogy magas fényű fedőlakkal lekened az egészet, meggátolva hogy idő előtt elkopjon a mintád!
Kellemes festegetést mindenkinek!

 

Műkörömépítés otthon


Műköröm videók


köröm minták, festések, köröm lakkok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok


Bőrápolás


testkezelések, krémek, masszázsok

Manikűr házilag

Körömápolás, Köröm minták, Francia köröm

Ahhoz, hogy tökéletesen nézzünk ki, gondoljunk egy kicsit a körmünkre is. Az ápolt kéz és köröm sok mindent elárul a személyiségünkről és hozzájárulhat a megjelenésünkhöz. A köröm lehet egy „személyes névjegykártya” is, hiszen egy interjú során az ápolatlan kéz nem jó benyomást tesz amikor üdvözlésképpen kezet nyújtunk a munkáltatónak. Nem csak nekünk nőknek kell erre odafigyelni, hanem a férfiaknak is. Ahhoz, hogy egészséges maradjon a körmünk nem elég csak ápolni, az egészséges étrend is fontos! Sajnos nem mindenki van megáldva természetes gyönyörű körmökkel, de a megfelelő gondoskodással ellehet érni a kívánt hatást. Ha pedig ezzel megvagy, segítünk hogyan készíts magadnak egyedi köröm mintákat és köröm festéseket! Akinek viszont nincs affinitása a minták festegetéséhez vagy nem szereti a matricás megoldást, használhat bátran körömnyomdát is. Egyszerű, viszonylag gyors és úgy variálhatjuk ahogy nekünk tetszik – ennek a módszernek az alkalmazásában is segítünk neked! Az pedig egészen biztos, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését, ha szép, igényes francia manikűr eredményét látja valaki kacsóján. Épp ezen felbuzdulva jutottunk arra a következtetésre, hogy megosztjuk veletek az egyszerű francia manikűr elkészítésének titkát, hogy Ti is könnyen elsajátíthassátok és alkalmazhassátok otthon! Szentelj elegendő időt és figyelmet a körömápolásra!

Címkék: köröm minták, manikűr, francia köröm, körömápolás otthon, márványos festés, körömlakkozás lépései, körömdíszítés házilag, egyedi köröm minták, egészséges köröm, műköröm videó