kormok_sminkek.jpg
 

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok

Körömápolás otthon

A köröm egészsége nagy mértékben hozzájárul szépségünkhöz, ezért fontos rendszeresen időt szánni rá! Megmutatjuk, hogyan készíts egyedi köröm mintákat és műkörmöket házilag. A műkörömépítés mellett a különböző körömbetegségekről is szót ejtünk! Ápold a körmöd otthon! 

Így készíts újságmintás körmöket

Ha el szeretnél rugaszkodni a hétköznapi körömdíszítésektől, akkor itt az alkalom! Most szövegrészletekkel díszítheted a körmeidet. Első ránézésre lehet kicsit bonyolultnak tűnik, de valójában  nagyon egyszerű elkészíteni. Vágjunk is bele!köröm, műköröm, körömlakk, körömápolás, festés, építés, lakkozás, újságminta

1. lépés: Válaszd ki azokat a szövegrészleteket egy hagyományos fajta újságból (nem színes), amiket viszont szeretnél látni. Ezután vágd ki őket. (Ajánlatos téglalap alakúra.)
Mind a 10 ujjadra legyen egy papírdarab.

2. lépés: Készítsd fel a körmeidet a festésre! (reszelés, formázás…)

3. lépés: Kend le körmeidet egy körömvédő lakkal, így megóvhatod őket a sérülésektől.

4. lépés: Ezután fesd ki körmeidet azzal a színnel, amelyre újságmintát szeretnél tenni. Két réteget vigyél fel. Fontos, hogy világos mintát válassz, hogy jól látszódjanak a fekete betűk!
köröm, műköröm, körömlakk, körömápolás, festés, építés, lakkozás, újságminta
5. lépés: Várd meg, hogy teljesen megszáradjanak a körmeid, majd válassz egy papírcetlit és fordítsd írással lefelé, azaz a körmöd felé és tedd rá! Ezután egy alkoholba mártott ecsettel finoman nedvesítsd be! Ezt csináld meg az összes körmödön, de először csak az egyik kezeden.

6. lépés: Ha a papírdarabok megszáradtak húzd le a körmeidről és már látható is a szöveg tükörképe.

7. lépés: Ha már a betűk is megszáradtak, akkor fedd le körmeidet  átlátszó körömlakkal, hogy minél később kopjon le a minta.

 

Műkörömépítés otthon


Műköröm videók


köröm minták, festések, köröm lakkok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok


Bőrápolás


testkezelések, krémek, masszázsok

Manikűr házilag

Körömápolás, Köröm minták, Francia köröm

Ahhoz, hogy tökéletesen nézzünk ki, gondoljunk egy kicsit a körmünkre is. Az ápolt kéz és köröm sok mindent elárul a személyiségünkről és hozzájárulhat a megjelenésünkhöz. A köröm lehet egy „személyes névjegykártya” is, hiszen egy interjú során az ápolatlan kéz nem jó benyomást tesz amikor üdvözlésképpen kezet nyújtunk a munkáltatónak. Nem csak nekünk nőknek kell erre odafigyelni, hanem a férfiaknak is. Ahhoz, hogy egészséges maradjon a körmünk nem elég csak ápolni, az egészséges étrend is fontos! Sajnos nem mindenki van megáldva természetes gyönyörű körmökkel, de a megfelelő gondoskodással ellehet érni a kívánt hatást. Ha pedig ezzel megvagy, segítünk hogyan készíts magadnak egyedi köröm mintákat és köröm festéseket! Akinek viszont nincs affinitása a minták festegetéséhez vagy nem szereti a matricás megoldást, használhat bátran körömnyomdát is. Egyszerű, viszonylag gyors és úgy variálhatjuk ahogy nekünk tetszik – ennek a módszernek az alkalmazásában is segítünk neked! Az pedig egészen biztos, hogy mindenkinek elnyeri a tetszését, ha szép, igényes francia manikűr eredményét látja valaki kacsóján. Épp ezen felbuzdulva jutottunk arra a következtetésre, hogy megosztjuk veletek az egyszerű francia manikűr elkészítésének titkát, hogy Ti is könnyen elsajátíthassátok és alkalmazhassátok otthon! Szentelj elegendő időt és figyelmet a körömápolásra!

Címkék: köröm minták, manikűr, francia köröm, körömápolás otthon, márványos festés, körömlakkozás lépései, körömdíszítés házilag, egyedi köröm minták, egészséges köröm, műköröm videó