szepseg_logo.jpg

Hajápolási praktikák otthonra

Hajápolás otthon

Az egészséges haj nem magától értetődő. A fejbőrnek szüksége van elegendő vitaminra ahhoz, hogy hajunk fényes és könnyen kezelhető ékességünk legyen. A zsíros és száraz hajra különösen fontos nagy hangsúlyt fektetni, de ez nem jelenti azt, hogy sűrűbben kell fodrászhoz mennünk. Szakértőink hasznos hajápolás praktikákkal és trükkökkel várnak!


 

A fényes, ragyogó és könnyen kezelhető haj titka

Nagyon egyszerűen el lehet érni ezt a hatást, egy mindenki által jól ismert itallal, mégpedig a sörrel. Na, itt az a pont mikor a férfiak teljes felháborodással fogadják legújabb hóbortunkat, miszerint az ő általuk legkedveltebb nedűt a hajunkra akarjuk önteni?!?! Kedves barátunkat nyugtasd meg, hogy az ő része a hűtőben pihen és ez különben is a szépségünket hivatott fokozni.

hajápolás sörrel, sör a hajra, egészséges sör, sör sampon, fényes haj sörrel


Tehát miért is jó a hajunknak a sör?


A sör malátából készült, vízzel cefrézett, komlóval ízesített és sörélesztővel erjesztett ital. A komló és a sörélesztő az, amely igazán jótékony hatással van a hajunkra. Ezek a számunkra hasznos összetevők nyugtatják a fejbőrt és serkentik a haj növekedését, továbbá a hajat nem csak fényessé teszik, de a tartása is rugalmas lesz, valamint könnyen kezelhetővé válik.


Azt javaslom, hogy hajmosás után sörrel öblítsük hajunkat, majd rövid idő után vízzel leöblítve nem lesz kocsmaszagunk sem. Aki sűrűn mos hajat, annak azt tanácsolom, hogy elég ezt heti 1-2 alkalommal is megcsinálni és hajunk kifogástalanul fényes és jól kezelhető lesz. Ha nem olyan hosszú a hajunk, nem muszáj ráöntenünk az egészet és akkor az esetlegesen az ajtó előtt duzzogó úriembert is megkínálhatjuk vele vagy akár mi magunk is elfogyaszthatjuk.


Kellemes sörözést és ragyogó hajat!

 

Otthoni arcápolás tippek és tanácsok

 

Arcápolás
arcpakolások, otthoni fogfehérítés, pattanások kezelése

Frizura készítési tippek és tanácsok

 

Frizurák
női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Alkalmi frizurák házilag

 

Alkalmi frizura videók
esküvői frizurák, báli frizurák

 

Hajápolás házilag

Hajpakolás száraz hajra, Ricinusolaj hajra

Néha a hajápolásban a szokatlan módszerekkel lehet a legszebb hatást elérni, mint például a sör használatával. A hűtőnket kinyitva meglepően sok hozzávalót találhatunk, amiből hajpakolást készíthetünk házilag. Bármelyik patikában beszerezhető az egyik leghasznosabb hajápolási kellék a ricinus olaj, amely bizonyítottan rendkívül hatásos szinte minden fejbőr és hajszál elváltozás ellen. Használata rendkívül egyszerű és arcápolási cikkeink között meg is találod. Bár tény, hogy a gyönyörű haj elérése nem egyszerű, de a megtartása még nehezebb, különösen a szélsőséges időjárás mellett. Télen a hűvös szél, nyáron a tikkasztó forróság veszélyezteti hajunk egészségét. Természetesen a hajápolás minden évszakban elengedhetetlen, és ehhez is hasznos tippeket adunk oldalunkon. Legyen szó zsíros vagy száraz, korpás vagy töredezett hajról, mindenre van otthoni megoldás.

Címkék: hajápolás otthon, hajpakolás, ricinusolaj hajra, egészséges haj, hajápolási trükkök