szepseg_otthon.jpg

Frizura készítési tippek és tanácsok

Frizura készítés otthon

Találd meg a neked legelőnyösebb hajstílust és készítsd el magadnak, otthon! Egyszerűen és könnyen elérheted, hogy minden nap új frizurával lepd meg a világot, ezzel is megszínesítve a szürke hétköznapokat! Itt megtalálod amit keresel, legyen az esküvői frizura, hullámos báli konty vagy a legújabb 2013-as frizura trend! 

Divatos tavaszi fizurák gyorsan és egyszerűen

Tavasszal a legdivatosabbnak számító variációk frizurakészítés szempontjából a hajpánt; a konty; a nagy, színes, mintás csatok, valamint a fonatok viselése. Ebben az évszakban ezen kívül előnyben részesíthetjük azokat a hajviseleteket, amelyek kissé szélfútta hatást keltenek, a borzas, enyhén kócos a divat. Főként a természetes hatású és romantikus frizurák hódítanak. Nézzük, hogyan tudunk könnyedén, gyorsan elkészíthető frizurákat alkotni:

Az első frizurának az alapja egy copf lesz:

két perces tavaszi frizura Ha van frufrunk, azt hagyhatjuk, hogy lazán keretezze az arcunkat, nem szükséges eltűzni vagy hozzáfogni a copfhoz. Először az összefogott hajunkat tekerjük meg kissé, úgy, hogy a művelet egy kontyot eredményezzen, közel a fejtetőhöz. Ha ezzel készen vagyunk, akkor rögzítsük egy hajgumival, majd óvatosan húzzuk szét a kontyot, így máris néhány szál ki fog lógni belőle.

Ha így még nem elég dús a hatás, egy vékony végű fésű segítéségével óvatosan vegyünk ki néhány tincset, különböző részekről, ezeket kicsit meg is tupírozhatjuk. Egy nagyobb méretű, virágos csatot tegyünk az egyik oldalra, ezzel még inkább erősítve a tavaszi hatást. A feltöltött videók között is megtaláljátok, hogyan készül ez a frizura: 2 perces tavaszi frizura videó!


A másik frizura is egy gyorsan elkészíthető tavaszi viselet:
tavaszi frizura készítése otthonElőször fésüljük át a hajunkat és készítsünk egy választékot. Egyenes haj esetén – ha időnk engedi – néhány tincset egy hajsütővas segítségével romantikusan hullámossá varázsolhatunk.

tavaszi frizura készítése otthonAz egyik oldalon a fejtetőn néhány tincset fogjunk meg és tűzzünk hátra néhány hullámcsat segítségével. A másik oldalon készítsünk egy nagyobb tincsből laza fonatot, tetszés szerinti technikával, majd a végét rögzítsük egy hajgumival.

tavaszi frizura készítése otthonA kimaradt tincseket fogjuk össze a fonattal, majd egy hajgumival készítsünk copfot arra az oldalra, ahol a fonott tincsünk van.  Egy hajpánt segítségével még különlegesebbé tehetjük az eredményt.

tavaszi frizura készítése otthonAkkor is kiváló választás ez a két frizura, ha nagyon sietünk valahová, vagy tényleg már csak 1-2 perc van indulásig. Ezeket villámgyorsan elkészíthetjük; laza, de mégis nőies hajviseletek és abszolút illeszkednek a tavaszi trendhez. Próbáljátok ki!

 

Hajápolási praktikák otthonra


Hajápolás


hajpakolások, hajvédelem, egészséges haj

Alkalmi frizurák házilag


Alkalmi frizura videók


esküvői frizurák, báli frizurák

Hajfonatok egyszerűen


Hajfonat videók


fonások, hullámok, fonatok

Frizurák 2013

Frizura divat, Női frizurák, Alkalmi frizurák

2013-ban a rövid és a félhosszú frizura a divat. A rövid hajhoz számtalan fazon és stílus felhasználható, ráadásul a reggeli készülődést is felgyorsítja, ha kevesebb munka van a frizuránkkal. 2013-ban a rövid hajstílushoz a kicsit vagányabb, már-már rockos vonal kerül előtérbe. Örök népszerűségnek örvend a félhosszú viselet, és ez így lesz idén is. Közel sincs vele annyi macera, mint a hosszú fürtökkel ráadásul remekül variálható frizurák készíthetőek vele. Megmutatjuk hogyan készíts természetes hullámokat otthon, ami egy buliba tökéletes választás! De egyéb alkalmi frizurák is várnak rád, sőt videó ismertetővel segítjük, hogy elkészítsd a hozzád leginkább illő frizurát! Készíts kontyot a mindennapi használathoz, fonást a nyári melegbe, vagy színezd ki az unalmas hétköznapokat egy retró masni frizurával! Cikkeinkben további érdekes női frizura trendekkel várunk, képgalériánkban pedig megtalálhatod a legújabb 2013-as tavaszi és nyári frizura divatot!

Címkék: frizura divat, női frizurák, alkalmi frizurák, frizurák 2013, haj stílusok, fonás, fonatok, konty, masni frizura, hullámos haj, természetes hullámok