divat.jpg

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok

Divat és öltözködés otthon

Nem kell mindig a legújabb trendek szerint öltözködnöd ahhoz, hogy csinos legyél. Ennek ellenére sokat javíthatsz a megjelenéseden, ha tudod mit vegyél fel a téli és tavaszi hidegebb hónapokban, vagy a nyári és őszi időszakban. Találd meg mi áll jól neked!


 

Nyári divat ajánló: Húzz sortot!

Ne pont ezen a héten de most már elkezdheted kipakolni a nyári ruháidat, többek között a közkedvelt rövidnadrágjaidat is. Ha nincsen vagy beújítanál egy-két darabbal Tiéd a pálya! Itt a három legkedveltebb darab:

farmer rövidnadrág divat nyárra
Farmer

 
A farmer miniben is ugyanannyira megállja a helyét, mint hosszabb testvére. Bátran hordd egyszerű felsővel vagy kicsit komplikáltabb blúzzal, ez a darab mindenhez megy


magasított derekú vászon rövidnadrág divat nyárra
Magasított derekú vászon
 
Tapasztalataim azt mutatják, hogy nem annyira szeretik hordani a nadrágok vászonból készült változatait, holott talán ezek a darabok a legkényelmesebbnek. Nem mindenki érzi stílusának az ilyen darabokat, de szerintem egy próbát mindenkinek megér.


fekete rövidnadrág divat nyárra
Kis fekete

 
Ez a fogalom nem csak a ruhák szintjén létezik, bizony rövidnadrágban is aduász lehet, sőt formálisabb helyekre (értem itt a családi összejöveteleket, vagy akár munkahelyi meeting-eket) is megfelel. Persze a felsődre nagyon kell figyelni. Ebben a fazonban általában a szaténból készül bevált darab.És így viseli Hollywood:


Egy valamit azért ne felejts el amit sokszor leírok: attól, hogy valami kapható a méretedben még nem biztos hogy előnyös. És ha valahol akkor ez a sortok tekintetében nagyon igaz. Az önkritikád maradjon meg. :)

rövidnadrág divat, hírességek rövidnadrágban

 

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

Női divat tippek

Divat 2013, Alkalmi ruhák, Női divat, Divat tippek

A női divat szinte átszövi a mindennapjainkat. Hallunk róla a TV-ben, rádióban, olvashatunk róla az újságokban, magazinokban. Többen beleesnek abba a hibába, miszerint minden, amit látnak a kifutókon, magazinokban az jól nézhet ki saját magukon és az utcán is. Ez azonban nem így van. Nem szabad elfelejtenie senkinek a korát, illetve az alakját – divat tippjeink pont ezek elkerülésében segítenek. Nyáron szeretünk merészebb dolgokat is kipróbálni az öltözködésünkben, télen viszont azt gondolják sokan, hogy a trend háttérbe szorul. Jól be kell öltözni azt kész! Ez egy tévedés! A divat minden évszakban fontos és követhető, így télen is! A sál például az egyik olyan ruhadarab, amit több évszakban is tudunk használni. Tavasszal egy jó kiegészítőként szolgál, télen pedig melegít. Különböző méretű, anyagú, és színű sálak vannak, így a paletta nagyon széles. Tavasszal inkább a színesebb mintázatúakat részesítjük előnyben, míg télen a letisztult egyszerűbb formákat. Mindegyiket kipróbáltuk már, és szeretnénk pár ötletes és hasznos tippet adni nektek a sál hordás fortélyairól. A ruhák mellett a kiegészítőkre is ugyanakkora hangsúlyt kell fektetni. Egy szép ruha semmit nem ér egy megfelelő kiegészítő nélkül. De egy szép kiegészítő nemcsak a ruhát díszíti fel, hanem a viselőjét is. Akár ajándéknak is megfelelő lehet. A női divat mellett megmutatjuk azt is, hogy mi lesz 2013 divatja és, hogy milyen alkalmi ruhákat érdemes hordanunk idén, ha csinosak és divatosak szeretnénk lenni akár egy esküvőre, akár bálba készüljünk! Divat tippek minden mennyiségben!

Címkék: női divat, alkalmi ruhák, divat 2013, 2013-as divat, divat tippek, őszi, téli, nyári, tavaszi, divat trendek, kiegészítők, sál hordás, sál kötések