divat.jpg

Otthoni divat és öltözködési tippek és tanácsok

Divat és öltözködés otthon

Nem kell mindig a legújabb trendek szerint öltözködnöd ahhoz, hogy csinos legyél. Ennek ellenére sokat javíthatsz a megjelenéseden, ha tudod mit vegyél fel a téli és tavaszi hidegebb hónapokban, vagy a nyári és őszi időszakban. Találd meg mi áll jól neked!


 

Divatosan az ünnepek alatt is

A Karácsony egyik fontos szimbóluma a csillogás. Tanácsokat olvashattok, hogyan öltsük magunkra a ragyogást, hogy ne csak a hangulatunk legyen ehhez az ünnepez méltó, hanem a külsőnk is. Ne féljünk a színektől és a csillogástól.Divatosan az ünnepek alatt is

Ruhák

Öltözzünk csinosan. Kerüljenek elő a szekrényből a szép ruhák, szoknyák, blúzok és az ingek. Domináns színek közé tartozik a piros, a bordó és a kék, de a bátrabbak az ezüst és az arany mellett is dönthetnek. A bevállalósak karácsonyi motívumú ruhákat is választhatnak. A boltokban széles kínálat áll rendelkezésünkre.  A pihe-puha szőrmés termékekről se feledkezzünk meg. A mellett, hogy melegek igen mutatósak.

Tipp: Figyeljünk a zoknikra is, hogy passzoljon a szettünkhöz.


Kiegészítők

Egyszerű, de nagyszerű ruhánkat, kabátunkat feldobhatjuk különféle sálakkal. Fontos, hogy a sálunk, sapkánk, kesztyűnk és a csizmánk illjenek egymáshoz mind színben és stílusban.
Divatos kiegészítők
Tipp: Akármennyire is sietünk, sose sajnáljuk az időnket arra, hogy megtakarítsuk a lábbelinket.

 

Ékszerek

Ha egyszerű a ruhánk, akkor csillogóbbnál csillogóbb kiegészítőkbe bújhatunk. Viszont, ha a ruhánk már átvette ezt a szerepet, akkor maradjunk a kifinomult, egyszerű daraboknál. A bohémok figyelmébe ajánlanám az ajándékcsomagos, rénszarvasos fülbevalókat, a hópihés gyűrűket, a csillagos nyakláncokat és még sorolhatnám.

Tipp:
Ne essünk túlzásokba, hisz van már egy karácsonyfánk.


Ünnepi sminkSmink

Az öltözékünktől függ, hogy egy szolid sminket vagy egy kihívóbbat választunk. Mindkét fajtát megspékelhetjük műszempillákkal vagy kövekkel, esetleg mindkettővel.

A körmünk is a sminkünk része, ezért fontos, hogy illjenek egymáshoz. Nagyon sok fajta csillogós körömlakkot lehet vásárolni. Egyet mindenféleképpen szerezzünk be. Megjegyzem, hogy nekem az arany a kedvencem.  Az egyszerűbb körömlakkokat pedig különféle körömmatricákkal különlegesebbé tehetjük.

Tipp:
Sminkünket feltétlenül fixáljuk és vigyük magunkkal a fontosabb sminkeszközöket, hisz a hóesésben könnyen elmosódhatunk.


Frizura

Próbáljunk elrugaszkodni a mindennapi hajviseletünktől. Egyenes hajú lányok elő a hajsütővakkal, hajcsavarókkal! Hullámos és göndör hajú lányoknak ajánlani tudom a különféle divatos kontyokat. A rövid hajúaknak pedig a hajcsatokat, hajráfokat és az ízléses masnikat.

Tipp:
Csínján bánjunk a hajlakkal!

Nagyon fontos, hogy ne legyünk mértéktelenek. A kevesebb, néha több és az egyszerű is lehet nagyszerű.
Kellemes és divatos ünnepeket kívánok!

 

Frizura készítési tippek és tanácsok


Frizurák


női frizurák, alkalmi frizurák, 2013-as hajstílusok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni körömápolás tippek és tanácsok


Körömápolás


francia manikűr, köröm festés

Női divat tippek

Divat 2013, Alkalmi ruhák, Női divat, Divat tippek

A női divat szinte átszövi a mindennapjainkat. Hallunk róla a TV-ben, rádióban, olvashatunk róla az újságokban, magazinokban. Többen beleesnek abba a hibába, miszerint minden, amit látnak a kifutókon, magazinokban az jól nézhet ki saját magukon és az utcán is. Ez azonban nem így van. Nem szabad elfelejtenie senkinek a korát, illetve az alakját – divat tippjeink pont ezek elkerülésében segítenek. Nyáron szeretünk merészebb dolgokat is kipróbálni az öltözködésünkben, télen viszont azt gondolják sokan, hogy a trend háttérbe szorul. Jól be kell öltözni azt kész! Ez egy tévedés! A divat minden évszakban fontos és követhető, így télen is! A sál például az egyik olyan ruhadarab, amit több évszakban is tudunk használni. Tavasszal egy jó kiegészítőként szolgál, télen pedig melegít. Különböző méretű, anyagú, és színű sálak vannak, így a paletta nagyon széles. Tavasszal inkább a színesebb mintázatúakat részesítjük előnyben, míg télen a letisztult egyszerűbb formákat. Mindegyiket kipróbáltuk már, és szeretnénk pár ötletes és hasznos tippet adni nektek a sál hordás fortélyairól. A ruhák mellett a kiegészítőkre is ugyanakkora hangsúlyt kell fektetni. Egy szép ruha semmit nem ér egy megfelelő kiegészítő nélkül. De egy szép kiegészítő nemcsak a ruhát díszíti fel, hanem a viselőjét is. Akár ajándéknak is megfelelő lehet. A női divat mellett megmutatjuk azt is, hogy mi lesz 2013 divatja és, hogy milyen alkalmi ruhákat érdemes hordanunk idén, ha csinosak és divatosak szeretnénk lenni akár egy esküvőre, akár bálba készüljünk! Divat tippek minden mennyiségben!

Címkék: női divat, alkalmi ruhák, divat 2013, 2013-as divat, divat tippek, őszi, téli, nyári, tavaszi, divat trendek, kiegészítők, sál hordás, sál kötések