szepseg_logo.jpg

Frizura készítési tippek és tanácsok

Frizura készítés otthon

Találd meg a neked legelőnyösebb hajstílust és készítsd el magadnak, otthon! Egyszerűen és könnyen elérheted, hogy minden nap új frizurával lepd meg a világot, ezzel is megszínesítve a szürke hétköznapokat! Itt megtalálod amit keresel, legyen az esküvői frizura, hullámos báli konty vagy a legújabb 2013-as frizura trend! 

Masni frizura készítése

Szinte hihetetlen, hogy milyen egyszerűen és gyorsan formázhatunk hajunkból masnit. Többféle variációban is elkészíthetjük, a kedvünktől és stílusunktól függően.  Elkészíthetjük magasan a fejtetőnkön vagy alacsonyabban, a tarkónknál. Lehet egyenes és ferde is, kicsi és nagy is.alkalmi frizura, hajstílusok, masni frizura, retró frizurák


1. Lépés:

Kössük fel a hajunkat úgy, hogy az utolsó hajgumi húzásnál a hajunkat ne húzzuk ki, hanem maradjon ki kb. 5cm hosszúságú hajvég. Úgy is megcsinálhatjuk, hogy a hajunknak csak egy részét kötjük fel ilyenkor a masninak  csak eltűző szerepe van, amellett, hogy nagyon mutatós.


2. Lépés:

A visszahajtott copfot válaszd el középen, majd a kimaradt részt hajtsd be a copf alá és rögzítsd hullámcsattal úgy, hogy a csat se látszódjon ki.


3. Lépés:

Végül igazítsd meg a masnit és fújj rá egy kis hajlakkot!

Kellemes kísérletezgetést!
Masni frizura készítése, alkalmi frizura, hajstílusok, masni frizura, retró frizurák


Még több 2013-as tavaszi és nyári frizurát találhatsz itt a képgalériában!

 

Hajápolási praktikák otthonra


Hajápolás


hajpakolások, hajvédelem, egészséges haj

Alkalmi frizurák házilag


Alkalmi frizura videók


esküvői frizurák, báli frizurák

Hajfonatok egyszerűen


Hajfonat videók


fonások, hullámok, fonatok

Frizurák 2013

Frizura divat, Női frizurák, Alkalmi frizurák

2013-ban a rövid és a félhosszú frizura a divat. A rövid hajhoz számtalan fazon és stílus felhasználható, ráadásul a reggeli készülődést is felgyorsítja, ha kevesebb munka van a frizuránkkal. 2013-ban a rövid hajstílushoz a kicsit vagányabb, már-már rockos vonal kerül előtérbe. Örök népszerűségnek örvend a félhosszú viselet, és ez így lesz idén is. Közel sincs vele annyi macera, mint a hosszú fürtökkel ráadásul remekül variálható frizurák készíthetőek vele. Megmutatjuk hogyan készíts természetes hullámokat otthon, ami egy buliba tökéletes választás! De egyéb alkalmi frizurák is várnak rád, sőt videó ismertetővel segítjük, hogy elkészítsd a hozzád leginkább illő frizurát! Készíts kontyot a mindennapi használathoz, fonást a nyári melegbe, vagy színezd ki az unalmas hétköznapokat egy retró masni frizurával! Cikkeinkben további érdekes női frizura trendekkel várunk, képgalériánkban pedig megtalálhatod a legújabb 2013-as tavaszi és nyári frizura divatot!

Címkék: frizura divat, női frizurák, alkalmi frizurák, frizurák 2013, haj stílusok, fonás, fonatok, konty, masni frizura, hullámos haj, természetes hullámok