szepseg_otthon.jpg

Frizura készítési tippek és tanácsok

Frizura készítés otthon

Találd meg a neked legelőnyösebb hajstílust és készítsd el magadnak, otthon! Egyszerűen és könnyen elérheted, hogy minden nap új frizurával lepd meg a világot, ezzel is megszínesítve a szürke hétköznapokat! Itt megtalálod amit keresel, legyen az esküvői frizura, hullámos báli konty vagy a legújabb 2013-as frizura trend! 

Francia csavart konty készítése + Videó

A hosszú és félhosszú haj vitathatatlan előnye, hogy rengetegféleképp fésülhetjük, tűzhetjük, a lehetőségeknek csak a fantáziánk szabhat határt. A konty a legkényelmesebb viseletnek számít, hiszen nyáron a nagy melegben kitűnő szolgálatot tehet. Ugyanakkor az egyik legjellemzőbb alkalmi viselet, egy elegáns ruhával kiegészítve különleges megjelenést kölcsönöz. Most egy olyan frizura elkészítéséről olvashattok, amely mind alkalmi, mind pedig hétköznapi funkciót képes betölteni, egyszerű és viszonylag gyorsan elkészíthető.
francia csavart konty készítése
Mint a legtöbb összetűzött frizuránál, kezdjük az előkészületeket a hajunk alapos átfésülésével. Ha nincs frufrunk, akkor az elöl és a fejtetőnél lévő hajunkat tűzzük el külön, ezt majd a konty elkészítését követően építjük bele a frizurába. Következő lépésként a kimaradt hajunkat hátul fogjuk össze, majd kezdjük el lazán felcsavarni, addig amíg a fejtetőhöz nem érünk.

A hajunk adni fogja magát, az egyik oldalon teljesen rásimul majd a hajunk a csavart részre, így könnyedén elérhetjük a konty adta különleges hatást. A csavart részen kívül, ha még maradt hajvég, azt bújtassuk be a konty alá, úgy, hogy ne látsszon ki. Hullámcsatokkal tűzzük el, közben tartsuk a másik kezünkkel a kontyot, mert könnyen szétbomlik. Ha a hajszínünkkel egyező színű csatokat használunk, akkor az eltűzést követően a frizura teljesen természetes hatást kelt. A hátsó, konty rész ezzel kész is van.

Az elöl maradt hajunk következik: a fejtetőnél lévő részt tupírozzuk fel, folyamatosan haladjunk előre, majd fésüljük át és fogjuk össze úgy, hogy a hajvégek hátrafelé irányuljanak, a konty felé. Oldalt és felül a tupírozott részt tartósabbá varázsolhatjuk egy kis hajlakk segítségével. Ezt a részt szintén be kell bújtatni a konty alá, így teljesen eltűnik.

Rögzítsük hullámcsattal, egy kis hajlakkal még jobban fixálhatjuk (akár oldalt is), hogy biztosan egyben maradjon. Végül néhány apró mozdulattal igazítsuk meg a kontyot, hogy teljesen egységes legyen, ellenőrizzük, hogy minden tincs a helyén van-e. A tupírozott részt inkább akkor valósítsuk meg, ha alkalmi kontyot készítünk, ilyenkor néhány díszes, virágos hajcsattal még elegánsabbá tehetjük az eredményt. A francia csavart konty elkészítéséről videót is láthattok az alkalmi frizuráknál.

A fenti frizura elkészítését is megtalálod: Francia csavart konty videó

 

Hajápolási praktikák otthonra


Hajápolás


hajpakolások, hajvédelem, egészséges haj

Alkalmi frizurák házilag


Alkalmi frizura videók


esküvői frizurák, báli frizurák

Hajfonatok egyszerűen


Hajfonat videók


fonások, hullámok, fonatok

Frizurák 2013

Frizura divat, Női frizurák, Alkalmi frizurák

2013-ban a rövid és a félhosszú frizura a divat. A rövid hajhoz számtalan fazon és stílus felhasználható, ráadásul a reggeli készülődést is felgyorsítja, ha kevesebb munka van a frizuránkkal. 2013-ban a rövid hajstílushoz a kicsit vagányabb, már-már rockos vonal kerül előtérbe. Örök népszerűségnek örvend a félhosszú viselet, és ez így lesz idén is. Közel sincs vele annyi macera, mint a hosszú fürtökkel ráadásul remekül variálható frizurák készíthetőek vele. Megmutatjuk hogyan készíts természetes hullámokat otthon, ami egy buliba tökéletes választás! De egyéb alkalmi frizurák is várnak rád, sőt videó ismertetővel segítjük, hogy elkészítsd a hozzád leginkább illő frizurát! Készíts kontyot a mindennapi használathoz, fonást a nyári melegbe, vagy színezd ki az unalmas hétköznapokat egy retró masni frizurával! Cikkeinkben további érdekes női frizura trendekkel várunk, képgalériánkban pedig megtalálhatod a legújabb 2013-as tavaszi és nyári frizura divatot!

Címkék: frizura divat, női frizurák, alkalmi frizurák, frizurák 2013, haj stílusok, fonás, fonatok, konty, masni frizura, hullámos haj, természetes hullámok