tini_gondok.jpg

Tini szépségápolás

 

A Tini-szépség rovatunkkal elsősorban a tinédzser korban lévő fiatalokat szeretnénk segíteni. Hasznos tanácsokat adunk a serdülőkorral járó változások megfelelő kezeléséhez, és e mellett sok érdekesség és szépség trükk is vár titeket! 

A világ legnyúlósabb bőrű embere

Valóságos szuper embernek tartják Garry Turnert, aki testének egy roppant szokatlan tulajdonságával szerzett népszerűséget és tartja lázban az embereket. 

Az észak Angliában született férfi tulajdonképpen egy komoly betegségben szenved, melynek orvosi elnevezése Ehlers–Danlos-szindróma. Hogy mi is ez pontosan? A kötőszövet egy nagyon ritka, genetikai eredetű elváltozása, melynek következtében a bőr rendkívül nyúlékony lesz. világ legnyúlósabb bőrű embere, Garry Turner, nyúlós bőr betegség, Ehlers–Danlos-szindróma

Garryt gyermekkorában sokkolta a hír, mely szerint közel 30 évet élhet a betegség miatt. A jóslatok azonban nem szegték kedvét, és előnyére kovácsolta nem mindennapi képességét. Jelenleg fellépésekből és különböző tudományos műsorokra való meghívásból él.

Garry Turner felkeltette a híres amerikai képregényíró Stan Lee érdeklődését is, és a Superhumans (azaz Szupermenek a valóságban) című műsorába is elhívta, ahol hozzá hasonló hihetetlen képességekkel rendelkező embereket láthatunk.

 Jóllehet Garry elsősorban cirkuszokban vagy show-műsorokban lép fel, néha előfordul, hogy a nyílt utcán riogatja az embereket, különböző csipeszek segítségével.

Még több kép a "nyúlós bőrű Garry-ről" itt a képgalériában

 

 

Műkörömépítés otthon


Műköröm videók


köröm minták, festések, köröm lakkok

Smink készítési tippek és tanácsok otthonra


Sminkek


szempilla és szemöldök ápolás, sminkelés kezdőknek

Otthoni bőrápolás tippek és tanácsok


Bőrápolás


testkezelések, krémek, masszázsok

Női divat tippek

Divat 2013, Alkalmi ruhák, Női divat, Divat tippek

A női divat szinte átszövi a mindennapjainkat. Hallunk róla a TV-ben, rádióban, olvashatunk róla az újságokban, magazinokban. Többen beleesnek abba a hibába, miszerint minden, amit látnak a kifutókon, magazinokban az jól nézhet ki saját magukon és az utcán is. Ez azonban nem így van. Nem szabad elfelejtenie senkinek a korát, illetve az alakját – divat tippjeink pont ezek elkerülésében segítenek. Nyáron szeretünk merészebb dolgokat is kipróbálni az öltözködésünkben, télen viszont azt gondolják sokan, hogy a trend háttérbe szorul. Jól be kell öltözni azt kész! Ez egy tévedés! A divat minden évszakban fontos és követhető, így télen is! A sál például az egyik olyan ruhadarab, amit több évszakban is tudunk használni. Tavasszal egy jó kiegészítőként szolgál, télen pedig melegít. Különböző méretű, anyagú, és színű sálak vannak, így a paletta nagyon széles. Tavasszal inkább a színesebb mintázatúakat részesítjük előnyben, míg télen a letisztult egyszerűbb formákat. Mindegyiket kipróbáltuk már, és szeretnénk pár ötletes és hasznos tippet adni nektek a sál hordás fortélyairól. A ruhák mellett a kiegészítőkre is ugyanakkora hangsúlyt kell fektetni. Egy szép ruha semmit nem ér egy megfelelő kiegészítő nélkül. De egy szép kiegészítő nemcsak a ruhát díszíti fel, hanem a viselőjét is. Akár ajándéknak is megfelelő lehet. A női divat mellett megmutatjuk azt is, hogy mi lesz 2013 divatja és, hogy milyen alkalmi ruhákat érdemes hordanunk idén, ha csinosak és divatosak szeretnénk lenni akár egy esküvőre, akár bálba készüljünk! Divat tippek minden mennyiségben!

Címkék: női divat, alkalmi ruhák, divat 2013, 2013-as divat, divat tippek, őszi, téli, nyári, tavaszi, divat trendek, kiegészítők, sál hordás, sál kötések